2017 Boek #34 Soulmates – Het verhaal van Sky

Soulmates: Het verhaal van Sky Boek omslag Soulmates: Het verhaal van Sky
Joss Stirling
07-10-2010
Nederlands
01-12-2017
06-12-2017
"Ik keek omhoog en probeerde me een voorstelling te maken van de afstand van de aarde tot de dichstbijzijnde sterren. 'Ik voel me altijd zo klein,' zei ik. 'Het spijt me je dit te moeten meedelen, Sky, maar je bent ook klein.'"
"Sky, het maakt helemaal niet uit of je een kerel aardig vindt of niet. Je moet gewoon met hem uitgaan, een of twee keer is al genoeg. Dan ben je de rest van je schooltijd populair."
Ik zou dit boek lezen voor iemand die ik ken van de boekenclub, zij is helemaal weg van deze serie dus ik dacht ik probeer het ook even. Ik heb daadwerkelijk deel 1 al een tijdje liggen in mijn boekenkast, maar er waren andere boeken interessanter. Ik had best hoge verwachtingen van dit boek, voornamelijk omdat zij het verhaal geweldig vindt! Het is voor mij nu volledig duidelijk dat smaken verschillen. Het verhaal was oké. Gewoon oké, de clichés zaten er lekker in en het verhaal nam allemaal logische wendingen. Ik voelde me niet opgezogen worden in de wereld, maar ik had ook niet echt moeite om me te blijven concentreren. Ik zal vast deel 2 een keer gaan lezen.. ooit..

Jij bezit de ene helft van onze gaven, ik de andere...

Sky vindt het helemaal niets dat ze met haar adoptieouders vanuit Londen naar de rustige Amerikaanse Rocky Mountains moet verhuizen. Dat gevoel verandert als ze op haar nieuwe High School de stoere Zed ontmoet. Zed, die nog nooit interesse heeft getoond in een meisje, valt ook voor Sky. Hij noemt haar zijn soulmate en hij zegt dat ze de rest van hun leven samen zullen zijn.
Dit gaat Sky allemaal veel te snel. Ze wil niets weten van het hele soulmategedoe en ook niet van de gaven die ze volgens Zed heeft. Toch kan ze, hoe hard ze het ook probeert, geen afstand van hem nemen. Ze wordt meegesleurd in een wereld vol liefde, geweld, manipulatie en familiegeheimen.

Geef een reactie