2017 Boek #35 Wonderland

Wonderland Boek omslag Wonderland
Jennefer Mellink, Jen Minkman, Emmy van Ruijven, Chinouk Thijssen, Eva Moraal, Patty van Delft, Vanessa Gerrits, Marijke Janse, Rianne Werring, Anne Nicolai, Debora Elisabeth
01-11-2017
Nederlands
07-12-2017
09-12-2017
Elk verhaal is zo anders, elk verhaal is zo speciaal! Ze bleven bijna allemaal naspoken in mijn hoofd. Ik heb genoten van dit boek omdat het zo divers is en toch een eenheid. Het boek gaf me kerstkriebels, liet me denken aan de traditionele kerstverhalen, maar was net een tikkeltje anders.

Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers ‘Let it snow’ en ‘My True Love Gave To Me’ hebben tien young adultauteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen. Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal: ‘Wonderland’ bevat voor ieder wat wils met verhalen waarin ware liefde en de kerstgedachte centraal staan.

Met deze collectie heb je tien goede redenen in handen om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand!