2018 Boek #07 Charmed Graphic Novel

 “Ik heb alle seizoenen van Charmed verslonden op tv.”

Titel:  Charmed: Season 9, volume 3  
Serie:    Charmed 
Auteur:    Paul Ruditis, Constance M Burge 
Genre:   graphic novel, fantasy, supernatural 
Uitgever:   Zenescope
Uitgave Datum:   24-04-2012
Uitvoering:   Paperback/ comic
Isbn:   9781937068967
Gelezen Taal:  English
Begonnen met lezen:   07-02-2018
Uitgelezen:   07-02-2018 
Belangrijkste Personages:   Piper, Phoebe, Paige, Prue
Mening:   Ik heb alle seizoenen van Charmed verslonden op tv. Ook de pocketboekjes heb ik zoveel mogelijk gelezen. Toen ik deze in de kringloop zag liggen, moest ik m hebben. Het zijn gewoon losse verhalen, die samen wel een rode draad hebben. Het gaat natuurlijk over de Charmed zussen en ze maken van alles mee. De tekenstijl twijfel ik nog een beetje aan. Ik had de stille hoop dat de tekeningen wel zouden lijken op de dames uit de tv serie, maar ik kon bijvoorbeeld Paige amper herkennen. Heerlijk nostalgisch om even tussendoor te lezen. 
Rating   
Synopsis:   The years have passed quickly for The Charmed Ones since they learned of their magical heritage. In only one decade they have experienced so much love and loss, joy and sorrow, failure and success. But time marches on and new challenges will be met as Phoebe is haunted by her past, Piper must deal with the present, and Paige is forced to cope with the future. But none of those events will prepare them to face the truth behind a family secret that could change everything for the Warren line

 

Geef een reactie