2018 Boek #19 Restore Me

 “FML! Dit boek is AWESOME!”

Titel:  Restore Me  
Serie:   Touching Juliette #4
Auteur:   Tahereh Mafi 
Genre:    young adult, science fiction, romance 
Uitgever:   Harper Collins 
Uitgave Datum:   06-03-2018 
Uitvoering:   Hardcover
Isbn:   9780062676368
Gelezen Taal:   English 
Begonnen met lezen:   20-03-2018 
Uitgelezen:   23-03-2018 
Quote:   “I cannot let the broken girl inside of me inhale all that I’ve become. I cannot revert back to another version of myself. I will not shatter, not again, in the wake of an emotional earthquake.” 

“Who says you can’t be cute and kick ass at the same time?” Kenji winks at me. “I do it every day.”

Thema:   Jezelf terug vinden, Acceptatie, Eerlijkheid
Belangrijkste Personages:   Juliette, Warner, Kenji, Nazera
Schrijfstijl:   De schrijfstijl uit boek 1 was heel anders dan boek 2, en toch herken ik veel aspecten van het eerste boek. Ook in andere boeken van haar zie ik dezelfde dingen terug, ik kan ze niet goed pinpointen, maar ze zijn er zeker wel. Ik hou het meest van haar boeken in het engels, daarmee komt ze het meest tot haar recht. Dus ja, het is anders maar ik herken duidelijk dat het haar boek is. Wel waren de verschillen povs even wennen.
Mening:   FML! Dit boek is AWESOME! De spanning wordt opgebouwd en uiteindelijk laat het je gefrustreerd achter! Waarom is het nieuwe boek er nog niet? WAAROM?! Oke, even serieus nu (IK WAS WEL SERIEUS NET), Ik vind het heerlijk om weer verder te kunnen lezen over Juliette en over Adam en Warner en iedereen die daarbij hoort. Het verhaal is realistisch (in hoeverre dat kan in een dystopian) en begrijpelijk. Ik vind Juliette heel goed neergezet, maar ook Warner kan je beter begrijpen nog na dit boek (ik ben nu team Juliette ipv Warner of Adam). Het enige minpuntje voor mij was, voornamelijk in het begin, de verschillende pov’s waaruit het geschreven is. Later voegt dit juist super veel toe aan het verhaal. Ik heb weer genoten en wist even niet wat ik met mezelf aanmoest toen het boek uit was…. 
Rating   
Synopsis:   Juliette Ferrars thought she’d won. She took over Sector 45, was named the new Supreme Commander, and now has Warner by her side. But she’s still the girl with the ability to kill with a single touch—and now she’s got the whole world in the palm of her hand. When tragedy hits, who will she become? Will she be able to control the power she wields and use it for good?

 

Geef een reactie