2018 Boek #40 The Extinction Trials Exile

“Een typisch tweede deel van een trilogie, maar heerlijk om weer even in Priloria te zijn!” 

Titel:   Exile
Serie:  The Extinction Trials #2
Auteur:  S.M. Wilson
Genre:  Young Adult, Dystopian, Science Fiction
Uitgever:  Usborne Publishing Ltd.
Uitgave Datum:  01-06-2018
Uitvoering:  Paperback
Isbn:  9781474927352
Gelezen Taal:  English
Begonnen met lezen:  25-06-2018
Uitgelezen:  27-06-2018
Quote:   “Storm pressed her face against the ground just as a giant tail swept past. It was a momentous structure, with one slow-motion sweep it wiped out the trees Leif, Lincoln and Jess were cowering in, ripping them from the ground as if they were pieces of paper.” 
Thema:   Betrayal, Sacrifice, Survival, Trust, Dinosaurs!
Belangrijkste Personages:   Storm, Lincoln
Schrijfstijl:   Het boek is geschreven met verschillende POV’s en in 3e persoon, beide dingen waar ik geen fan van ben. MAAR in dit boek klopt het, ik stoorde mij er niet aan en het vulde elkaar mooi aan.
Mening:  Ik vond dit boek iets minder leuk dan het eerste boek, maar zeker niet zo slecht dat ik deel 3 niet wil lezen! Ik kan al in grote lijnen voorspellen wat er zou gebeuren en ik had ook al bepaalde plot twists in mijn hoofd, maar hoe deze waren uitgewerkt was echt super gaaf! Het is een typisch tweede boek in een trilogie en ik kijk uit naar deel 3! 
Rating   
Synopsis:  Betrayal. Sacrifice. Survival. Welcome to The Extinction Trials.

After surviving on Piloria once, Storm and Lincoln are the obvious candidates to return to the dinosaur continent to test the new virus that should clear the way for human settlement. But they have their own priorities – finding a cure for the plague that’s sweeping Earthasia, and keeping themselves alive.

 

Geef een reactie