2018 Boek #51 Het Probleem met Voor Altijd

Dit boek heeft mijn hart eruit gerukt, lees het!

 

Titel:  Het probleem met voor altijd 
Auteur:   Jennifer L. Armentrout
Genre:   Young Adult, Contemporary, Romance
Uitgever:   Zomer & Keuning
Uitgave Datum:  10-04-2018
Uitvoering:  Paperback
Isbn:   9780373212057
Gelezen Taal:   Nederlands
Begonnen met lezen:  02-09-2018
Uitgelezen:   13-09-2018
Quote:   Het hele boek staat vol met prachtige quotes, ik kan echt niet kiezen!
Thema:   Verleden, Vertrouwen, Vriendschap, Liefde, Jezelf terugvinden
Belangrijkste Personages:  Mallory Dodge
Rider Stark
Ainsley
Carl & Rosa
Schrijfstijl:   Het boek is geschreven vanuit Mallory, en wat een goede keuze was dat. Ik vind Mallory geweldig en hoe ze alles voelt en neerzet, zorgt ervoor dat ik volledig met haar meeleef. 
Mening:   Ik begon dit boek puur omdat een gedeelte over pleegzorg zou gaan, dat vind ik momenteel ontzettend interessant vanwege mijn eigen pleegdochter. Maar dat mijn hart eruit gerukt zou worden, verschrompeld zou worden en weer aan elkaar gelijmd, had ik niet verwacht. Dit boek is echt alles wat je wil in een boek. Mallory is geweldig, ik ben verliefd op Rider en Ainsey is de beste vriendin die je kan wensen. Ook de ‘familie’ van Rider (Hector en Jayden) hebben een plekje in mijn hart. Ik heb de laatste hoofdstukken zitten snikken tijdens het lezen want wat een achtbaan was dat! Het boek heeft een prachtige opbouw en ja, het is voorspelbaar, maar OMG wat is dit goed uitgewerkt! Ik ben verliefd, dat is duidelijk.
Rating   
Synopsis:   Het probleem met voor altijd’ is een prachtige young adult-roman van Jennifer L. Armentrout. Mallory heeft zichzelf in haar jeugd aangeleerd zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Hoewel haar leven inmiddels veel beter is geworden, wordt ze alsnog geleid door angsten. Dan loopt ze Rider weer tegen het lijf. Ze kent hem van vroeger, uit dat andere leven. Hij beschermde haar destijds en doet dat nu weer. Maar gaat het met Rider zelf wel zo goed?

 

Geef een reactie