2018 Boek #52 De val van Hymir

Sorry, dit is gewoon geen boek voor mij!

 

Titel:  De val van Hymir 
Serie:  Zaden der hoop #1
Auteur:  Owen Drake
Genre:   Fantasy
Uitgever:  Brave New Books
Uitgave Datum:  2017
Uitvoering:  Ebook
Isbn:  9789402161472
Gelezen Taal:  Nederlands
Begonnen met lezen:  30-06-2018
Uitgelezen:  DNF
Quote:   
Thema:   
Belangrijkste Personages:   
Schrijfstijl:  Er is veel conversatie en er zijn heel veel personages die in het begin voorgesteld worden. Dit maakt het boek even een doorbijtertje maar daarna kan je op zich wel in het verhaal komen. 
Mening:  Het schelden werd mij op een gegeven moment teveel, ik denk dat dit gewoon geen boek voor mij is. Het verhaal leek mij interessant en vooral omdat er meerdere boeken zijn geschreven, maar ik kwam gewoon niet in het verhaal doordat ik erover bleef struikelen dat er zoveel in gescholden werd. Het is veel conversaties en dit vind ik ook lastig lezen.

 

I tried, it didn’t work.

Rating   
Synopsis:   Heden en verleden vloeien samen als de oude Wijsgeer, genaamd Benedictus, een serie van boeken aan zijn meest bekwame student Xavier wil laten lezen. Deze boeken bevatten vertellingen uit lang vervlogen tijden en Xavier beleeft die verhalen alsof hij zich daar daadwerkelijk bevindt. Twee van deze verhalen worden in dit eerste boek geïntroduceerd, namelijk die van het licht en de duisternis. Ze wisselen elkaar naadloos af, samen met deze Benedictus hoofdstukken, die zich in het heden van de wereld, genaamd Sistna, afspelen. Maar wat Xavier niet weet, is dat hij door het verzoek van Benedictus op te volgen misschien wel een corrupte tak van de regering, genaamd de Bloedraven – die ook in die vertellingen uit het verleden voorkomen – kwaad gemaakt heeft en dat hij misschien wel in een eeuwenoude oorlog is verstrengeld

 

Geef een reactie