2018 Boek #54 Two Dark Reigns

 

Titel:  Two Dark Reigns 
Serie:  Three Dark Crowns #3
Auteur:  Kendare Blake
Genre:  Young Adult, Dystopian
Uitgever:  Harper Teen
Uitgave Datum:  04-09-2018
Uitvoering:  Paperback
Isbn:  9780062686145
Gelezen Taal:  English
Begonnen met lezen:   29-09-2018
Uitgelezen:  01-10-2018
Quote:   
Thema:   Drama, Intriges, Het Lot
Belangrijkste Personages:  Katharine, Genevieve, Giselle, Pietyr,
Arisnoe, Jules, Luke, Joseph,
Mirabella, Luca, Miles, Bree, Rho, Elizabeth
Schrijfstijl:   Het boek is geschreven vanuit verschillende POV’s, echter waar ik mij daar vaak aan stoor, is het in dit geval heel logisch gekozen. Je wilt alle 3 de koninginnen leren kennen en hoe beter dan met hun mee te kijken naar de gebeurtenissen? In dit deel is de POV van Jules ook geschreven.
Mening:  Na twee boeken zou het verhaal afgelopen zijn, maar gelukkig voor ons – de lezers – ging het verhaal toch door. En wat een wervelwind was dat zeg! Ik ben blij met de keuze van de auteur om het verhaal verder te laten gaan en ons daardoor nog langer mee te laten genieten van de strijd tussen de drie koninginnen en hun metgezellen. Jules komt in dit boek wat meer naar voren en ook haar verhaallijn vind ik heerlijk om te lezen, ze wordt wat verder uitgewerkt en dat maakt dat ik haar nog beter leerde kennen, wel leren we een andere kant kennen van Jules. Mirabella  wordt wat meer naar de achtergrond gedrukt in dit verhaal, terwijl Arisnoe en Katherine wat meer naar de voorgrond worden gehaald, naast Jules dan. Arisnoe is en blijft mijn favoriete koningin en ik ben dus blij dat het na dit boek nog niet afgelopen is. 
Rating   
Synopsis:   #1 New York Times bestselling author Kendare Blake returns with the highly anticipated third book in the Three Dark Crowns series!

Katharine sits on the throne, Mirabella and Arsinoe are in hiding, and an unexpected renegade is about to wage a war of her own. The crown has been won, but these queens are far from done.

 

Geef een reactie