999 vragen aan jezelf deel 10

Het is weer tijd voor 999 vragen

118. Wat heb je vroeger verzameld?
Alles van My Little Pony

119. Wat zou je nog graag verzamelen?
Ik verzamel nu alles van Belle en het Beest, Alice in Wonderland en al mijn andere fandoms. Vooral Bookish goodies vind ik geweldig. Ik zou graag mijn My Little Pony verzameling weer willen opzoeken en eventueel aanvullen.

120. Welke hobby’s had je als kind?
Lezen, theater

121. Welke hobby’s heb je nu?
Lezen, bloggen, keihard mee zingen met de muziek, Dungeons and Dragons

122. Wat zou je nog graag willen leren?
Hoe ik beter kan tekenen/ ontwerpen

123. Wat vond je het leukste verjaardagscadeau ooit?
Ik heb echt geen idee! Ik heb afgelopen verjaardag een e-reader gehad en een kledingkast. Daar ben ik ontzettend blij mee. Verder zijn de persoonlijke dingen voor mij het leukst. Zo heb ik ooit een sjaal gehad die iemand zelf gemaakt heeft en een tekening van iemand die super goed kan tekenen. Ook heb ik super lieve en mooie tekeningen gehad door de jaren heen.

124. Wat was je favoriete speelgoed?
Mijn My Little Pony’s

125. Van welk spel of speelgoed zou je willen dat je het nog had?
Al mijn Pony’s!

126. Wat is je vroegste herinnering?
Ik weet het echt niet.. Ik kan me herinneren dat ik ging voorlezen in groep 1 en dat ik uitgelachen werd (want ja, wie leest er dan ook maan roos vis boekjes voor in groep 1?) En ik kan me mijn eerste basisschool nog herinneren. Het loopt allemaal een beetje door elkaar heen denk ik.

Geef een reactie