Book Tag – Spring Cleaning

De lente is stiekem al voorbij, maar toch vond ik deze tag te leuk om te laten gaan!

Het is tijd om je bed op te maken, maar je krijgt een aantal vrienden op bezoek later en wil graag het perfecte boek op je nachtkastje zodat je vrienden kunnen zijn wat je nu aan het “lezen” bent. Welk boek kies je?
Het boek wat ik daadwerkelijk aan het lezen ben! Misschien is het voor hun ook wel een boek wat ze graag willen lezen!

Oh nee! Je moet het huis stoffen, maar je kan het boek wat je aan het lezen bent echt niet neerleggen! Welk boek zou je op audio kopen zodat je verder kunt luisteren naar de favoriete boek terwijl je aan het schoonmaken bent?
House of Night, dit is een van mijn favoriete series en ik zou deze boeken nog wel 10000 keer kunnen lezen/luisteren.

Chips! Het lekt door het plafond heen! Wat blijkt nou? Paperbacks zijn de beste manier om het water op te zuigen! Welk populair boek gebruik je om het water op te zuigen?
Ik denk Harry Potter, puur en alleen omdat ik hiervan goedkoop een nieuwe paperback kan krijgen!

De wc moet even goed schoongemaakt worden en je tijdschriften uit 2007 zijn een beetje outdated en moeten dus vervangen worden. Welk boek leg je in de wc neer zodat mensen dit kunnen lezen tijdens hun toiletbezoek?
Op mijn wc liggen alle edities en boeken die ik heb van Harry Potter. Ook bijvoorbeeld pop-up books! Dit is ideaal, toch?

Je familie komt op bezoek, maar je hebt geen idee wat je moet maken voor het avondeten! Je hebt ergens gelezen dat het laatste hoofdstuk van een boek waarvan je het einde echt haatte ervoor kan zorgen dat je casserole dish perfect gaat zijn! Welk boek kies je?
Geen, mensen.. je eet maar wat ik op tafel zet!

Organisatie is de sleutel, toch? Als je de boekenkast gaat organiseren, kom je erachter dat je genoeg ruimte (en geld) hebt om 3 nieuwe boeken te koopen! Welke boeken koop je?
Ik zal denk ik eerst even kijken welke series ik nog niet compleet heb.. En anders heb ik een super gigantische wishlist!

Eindelijk, wat rust! Maar, voordat je kan relaxen, realiseer je dat je vergeten bent om je tante een bedankje te sturen voor het geweldige “Adult Life for Dummies” boek wat ze je voor kerst gegeven heeft. Welk boek stuur jij haar om haar te laten zien hoe erg (sarcasme!) je haar cadeautje op prijs stelt?
“How to be an elderly cat lady for dummies” 

Afbeeldingsresultaat voor how to cat lady

Geef een reactie