Book Tag – The Seven Deadly Sins

Deze week weer een Book Tag! Ik heb een aantal leuke tags gevonden (op youtube of andere blogs) en daarvan vond ik deze voor nu het leukste!

GREED
What is your most inexpensive book? What is your most expensive book?
Wat is het goedkoopste boek wat je hebt? Wat is het duurste boek wat je hebt?

Het goedkoopste boek wat ik heb, kan ik eigenlijk niet zo goed zeggen, ik koop heel veel boeken tweedehands (in de kringloop bijvoorbeeld) maar ook bij een van mijn favoriete winkelketens liggen vaak boeken voor nog geen 2 euro.

Het duurste boek wat ik heb zal rond de 20 euro liggen. Ik geef het liefst zo min mogelijk uit aan boeken, maar Legendary MOEST ik hebben en die heeft mij 20 euro gekost.

WRATH
What author do you have a love/hate relationship with?
Welke auteur heb je een haat/liefde verhouding mee?

Ik heb niet echt een haat liefde verhouding met auteurs. Ik zou graag de boeken van Marissa Meyer willen lezen, maar ik kom elke keer niet goed in het verhaal dus blijf ik ze weer wegleggen.

GLUTTONY
What book have you deliciously devoured over and over with no shame whatsoever?
Welk boek heb je heerlijk verslonden, opnieuw en opnieuw?

HOUSE OF NIGHT!

SLOTH
What book have you neglected reading due to laziness?
Welk boek heb je verwaarloosd door simpele luiheid?

Ik weet dit niet zo goed, ik wil graag Shadowsong lezen, maar die heb ik nog niet gelezen omdat er elke keer weer nieuwe boeken tussen komen. Verder heb ik een hele bibliotheek vol met boeken waarvan ik er nog zoveel wil lezen!

PRIDE
What book do you most talk about in order to sound like a very intellectual reader?
Welke boeken praat je het meest over, zodat je overkomt als intellectuele lezer?

 House of night en Gone. Dat zijn de series waar ik het meeste vanaf weet dus daar praat ik het liefst over. Ook de ACOTAR serie en stiekem gewoon alle boeken die ik gelezen heb, praat ik heel graag over!

LUST
What attributes do you find most attractive in male or female characters?
Welke kenmerken vind je het meest aantrekkelijk in mannelijke of vrouwelijke karakters?

Ik hou van een koppig persoon, die niet altijd precies doet wat hij of zij moet doen of het net even anders doet. Ik hou van mannen met lang haar en een beetje mysterie en van vrouwen die onafhankelijk zijn, maar wel kunnen genieten van hun vrienden en familie.

ENVY
What books would you most like to receive as a gift?
Welke boeken zou je het liefst cadeau willen krijgen?

De boeken van Barnes & Nobles! Die leatherbounds zijn zo mooi, maar zo duur! Ik zou er zo gelukkig van worden om de Alice in Wonderland editie te hebben.. of de Beauty and the Beast editie!

 

Ik tag iedereen die ook zin heeft om deze booktag te doen!

Geef een reactie