Christmas Wishlist Non Books!

Ik ben niet alleen gek op boeken (oke, voornamelijk wel!) maar ik zou ook graag andere dingen willen voor kerst, dus daarom:

Christmas Wishlist Non Books!
Dit gaat lastig worden…

 

Perler Beads
Een van mijn hobby’s is werken met strijkkralen, bijna net als vroeger alleen probeer ik nu gecompliceerdere dingen te ‘pixelen’. Ik werk nu met 5mm Hama beads, maar ik zou zo graag de 2,6 mm Perler beads uitproberen!

 

 

 

 

 

 

Fandom Goodies
Mijn WC is Harry Potter themed, goodies daarvoor zijn altijd leuk, ook heb ik een Belle en het Beest hoekje en een Alice in Wonderland hoekje, die kunnen altijd nog prachtig opgevuld worden met nieuwe spulletjes!

 

 

 

 

 

 

 

Lego
Wat we sinds kort echt verzamelen zijn lego poppetjes van allerlei fandoms, van Harry Potter tot Dr Who, van Marvel tot the Grinch. Wat zou het leuk zijn om die collectie uit te kunnen breiden! (Of mooi tentoon te kunnen stellen)

 

 

 

 

 

 

Deze kaarsen zijn te bestellen bij Romemadecandles op etsy, zijn ze niet schattig!

Kaarsen maken
Wat ik ook nog graag een keer wil gaan proberen, is zelf kaarsen maken. Je komt ze overal tegen; Bookish Candles, wat zou het leuk zijn als ik daar zelf mee aan de slag zou kunnen gaan! De creativiteit heb ik wel in me, nu de spulletjes nog.

 

 

 

 

 

 

 

 

Funko pops
Ik heb nog geen enkele Funko, maar wat zijn die poppetjes leuk! Mijn vriend heeft al een Weeping Angel en een space marine en ik zou het leuk vinden om Belle te krijgen van Once upon a time.. of Belle in haar dorpsjurk.. of Alice in Wonderland.. of the Mad Hatter of of of of …

 

 

 

 

 

Lippenbalsem Just one more chapter van BibiBooks

Bookish Goodies

Ik hou van boeken, maar de bookish goodies zijn ook echt helemaal geweldig, van totebags tot notebooks en van buttons tot lippenbalsem.. geweldig!

 

 

 

 

 

 

 

DnD Dobbelstenen
Aangezien we de laatste tijd veel bezig zijn met Dungeons and Dragons, en je daar speciale dobbelstenen voor gebruikt, zou een mooi setje dobbelstenen nooit verkeerd zijn! (In het roze, met glitters of glow in the dark…)

 

 

 

 

 

 

 

Wat staat er op jouw non books verlanglijstje?