Daredevil season 1

 ” The city and its future.. seeing Hell’ Kitchen to its fullest potential is very important to me.” ” I feel the same way.” 

Titel  Daredevil 
Seizoen   1
Genre   Actie, Misdaad, Drama
Release Datum   10-04-2015
Duur   54 min per episode
Regisseur   Diverse, o.a.:
Phil Abraham
Stephen Surjik
Ken Girotti,
Euros Lyn
Schrijvers   Diverse, o.a.:
Bill Everett
Drew Goddard
Luke Kalteux
Stan Lee
Ruth Flechter
Acteurs/Actrices  Charlie Fox – Matt Murdock/ Daredevil
Elden Henson – Foggy Nelson
Deborah Ann Woll – Karen Page
Vincent D’Onofrio – Wilson Fisk
Vondie Curtis-Hall – Ben Urich
And many more
Quote   ” The city and its future.. seeing Hell’ Kitchen to its fullest potential is very important to me.” ” I feel the same way.” 
Mening   Om even terug te komen op de Marvel Challenge die ik een tijd terug heb gepubliceerd, ben ik momenteel aangekomen bij het einde van seizoen 1 van Daredevil. Deborah is een prachtvrouw en alleen dat al is een bonus om naar te kijken. Charlie Fox is een geweldige acteur die zijn rol perfect uitspeeld, maar ook Elden en Vincent zetten hun rol zo sterk neer, dat ik mij volledig in Hell’s Kitchen bevond tijdens de serie.
Ik hou niet zoveel van actiefilms/series, maar dit is er 1 met een sterk verhaal. Dit was een verhaal wat ik wilde volgen, ik wilde graag verder kijken en weten hoe het zou aflopen met Wilson, met Matt en vooral met Karen. Nu eerst Jessica Jones, seizoen 1 kijken. Ik ga me houden aan de Marvel Challenge volgorde, maar ik zou zo graag willen beginnen aan seizoen 2!
Rating   
Synopsis   As a child Matt Murdock was blinded by a chemical spill in a freak accident. Instead of limiting him it gave him superhuman senses that enabled him to see the world in a unique and powerful way. Now he uses these powers to deliver justice, not only as a lawyer in his own law firm, but also as vigilante at night, stalking the streets of Hell’s Kitchen as Daredevil, the man without fear.

 

Geef een reactie