In mijn bibliotheek – Januari 2017

Januari is voor mij een echte boekenmaand! Ik kan de cadeaubonnen van december uitgeven en ik ben jarig! Dubbel zoveel boeken voor mij dus deze maand!

Geek girl – Holly Smale
Ik hou van deze serie! Ik heb ze ooit geleend van de bibliotheek, maar ze zijn te leuk om niet in je boekenkast te hebben! En via deboekentas.nl helemaal niet duur!

De Onverwachte Held van 13b – Teresa Toten
Dit boek kreeg ik ‘gratis’ (actie 4 halen, 3 betalen bij deboekentas.nl) en hij ligt zeker op mijn to read pile!

The pointless book 1 en 2 – Alfie Deyes
Stiekem had ik het eerste boek al, maar van (1 van mijn) allerliefste broertjes en mijn allerliefste zusje heb ik deze voor mijn verjaardag gehad. Het was een blik met een totebag en een deze 2 boekjes. Heerlijk!

Fear – Michael Grant
Dit was het enige boek uit de serie die ik nog miste. Ik heb alle ebooks, maar deze serie wil je gewoon in je boekenkast hebben staan! Deze heb ik gehad van mijn andere allerliefste broertje!

Heartless – Marissa Meyer
Deze had ik al eerder besteld op bol.com, maar dat ging helemaal mis. Hierdoor was die tijdelijk niet leverbaar… Maar deze maand was die er weer wel! Gelijk maar aangeschaft dus.

Chaos – Patrick Ness
Stiekem heb ik dit boek niet helemaal voor mezelf gekocht. Mijn vriend (Patrick) en chaos hebben een haat-liefdes verhouding. Dit boek over Chaos geschreven door een Patrick vond ik dus echt bij hem passen (Oh, en het verhaal lijkt me ook niet heel vervelend, haha!)

Let it snow – John Green, Lauren Myracle en Maureen Johnson & Tienduizend Hemels boven jou – Claudia Grey
Deze 2 boeken heb ik besteld van mijn bol.com cadeaubon en verjaardagstegoed wat ik van bol zelf kreeg. Let it snow stond al een tijdje (een jaar!) op mijn verlanglijstje en Tienduizend hemels boven jou moest ik gewoon hebben!

Ademloos – Jennifer L. Armentrout
Deze heb ik voor mijn verjaardag gekregen van een van mijn allerbeste vriendjes! (Nu eerst deel 2 nog even lezen…)

Firstlife – Gena Showalter
Een van mijn favoriete auteurs, en het 2e deel komt binnenkort uit! Die moest ik dus ook in mijn verzameling hebben…

Carve the mark – Veronica Roth
Ook een van mijn favoriete auteurs en het boek kwam uit op mijn verjaardag. Do I need to say more?

Schaduwland – Alyson Noel, Duistere vlam – Alyson Noel, Lauren Kate – Fallen engelen in het donker, Dag 21 de 100 – Kass Morgan, Destiny – Aprilynne Pike
Deze boeken heb ik in de uitverkoop gekocht na een vervelende ziekenhuis afspraak. Ik ging met vriendlief de stad in en de boekhandel had uitverkoop. Dus mocht ik deze boekjes kopen. 

Ik heb aardig wat mooie boekjes mogen toevoegen deze maand. Welke boeken heb jij toegevoegd aan je collectie?

Geef een reactie