Julie Kagawa

 

Een tijdje geleden ben ik bij de meet & greet van Julie Kagawa geweest in de Donner in Rotterdam. Dit was een evenement die ik al heel lang gepland had, omdat ik helemaal weg ben van haar boeken. Oke, wacht, ik zal eerlijk zijn. Het duurde even voor ik the iron fey serie begon te lezen, en ja ik moest er even inkomen, maar oohhhh Ash <3!!! Haar nieuwe boek, Pupil kreeg ik via het Young Adult Abbo van Harlequin, en ook hier was ik niet weg van. De cover was wel echt awesome! Toen ik het tweede deel van deze serie binnen kreeg, was ik wel verkocht. Die schrijfstijl is zo fijn om te lezen, dat je helemaal vertrekt naar de wereld van de draken.

Terug naar de meet & greet, toen ik binnen kwam, leverde ik mijn ticket in en kreeg ik een (groen..) armbandje. Alhoewel ik een hekel heb aan groen (seriously, groen?) vond ik het wel leuk om een aandenken te hebben aan deze dag. Ik ben alleen gegaan, maar zag al snel mijn boekenvriendinnetje Cisz zitten. Cisz heb ik leren kennen via de facebook groep ‘Boekenverslinders’ en we kunnen heerlijk samen kletsen.

(daar hoort natuurlijk een selfie bij)

Toen Julie binnen kwam, zag ik gelijk wat een schattig klein vrouwtje ze is, heel anders dan ik had verwacht. Na een korte introductie van het geweldige Donner Young Adult team, mochten we zelf vragen stellen aan Julie. Er waren een aantal mensen die vragen hadden voorbereid, ik niet. Toch kwam er een vraag bij mij en Cisz omhoog, natuurlijk stelde ik deze vraag (nadat ik haar een compliment had gegeven over haar awesome shirt!) en kregen we een bevredigend en lang antwoord. Wat een schat is ze toch!

Hierna mochten we 2 boeken laten signeren, en een foto met Julie zelf!

Al met al was het een awesome dag, ik ben 2 handtekeningen en een geweldige ervaring rijker!

Geef een reactie