Recept – Chocopannacotta

Choco Panna Cotta
30 min + 4 uur/ 8 stuks

Benodigdheden

– 250 ml slagroom
– 400 ml melk
– 6 blaadjes gelatine
– 3 eetlepels suiker
– 1 zakje vanillesuiker
– 150 gr chocolade

 

Bereiding
Verwarm de slagroom samen met de melk in een pannetje. Breng zachtjes aan de kook. Voeg de suiker en vanillesuiker toe en laat oplossen. Voeg de chocolade in stukjes toe en laat ook smelten in de room. Laat het mengsel 10 minuutjes zachtjes koken. Laat de gelatine ondertussen weken in water. Knijp de gelatine uit en roer door de chocolademelk tot deze is opgelost. Giet het mengsel door een fijne zeef en verdeel over de kommetjes. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Keer de kommetjes op een bord.

Geef een reactie