Signeersessie en YA middag Julie Kagawa 09 November

Op 09 November was het weer zover! Julie kwam signeren in Alphen a/d Rijn en ik ging erheen!

Ja, Alphen is best wel een eindje vanuit Friesland, MAAR HET IS JULIE! Dus ik moest wel, dat snap je wel toch? Gelukkig reed Yvonne, dus dat maakte het allemaal wat gemakkelijker voor mij. Ik had een foto bij me van de vorige keer dat ik Julie had gezien, en dit was toch al wat jaren geleden. Achterop deze foto had ik een stukje geschreven en zodoende heb ik de foto aan Julie gegeven, dit vond ze echt heel leuk!

Yvonne met Julie.
Xena met Julie.
Charlot met Julie.
2 van de boeken die Julie voor mij gesigneerd heeft!
Yes! Eindelijk Cisz weer gezien!
Xena die een boek koopt, en vervolgens op de grond gaat zitten om te lezen.
Tweedehands Vleugels zat in Yvonne haar goodiebag, maar die heeft ze met mij geruild en Crush heb ik gewonnen met een loterij.
Dit boek zat in Xena haar goodiebag.
Het promotiemateriaal wat we allemaal hebben gekregen in de goodiebag.
Omdat ik niet alle boeken kan kopen, een gesigneerde kaart en boeken legger van 2 van de aanwezige auteurs, en een super lief kaartje van Cisz!
De boekenlegger is dus De Laatste Halte, de gesigneerde kaart is van het boek Dertiendagh (wat ik echt nog wil gaan lezen!) en het super leuke kaartje van Cisz!
Deze popsocket kregen we nadat we bij Julie waren geweest.
Julie vond mijn tas zo gaaf, dat ze vroeg of ze die ook mocht signeren voor mij. JA NATUURLIJK!

Oke, ik heb Julie voor de tweede keer ontmoet en ik ben er nog niet van bijgekomen. Soms pak ik gewoon weer een van haar boeken uit mijn kast en kijk ik naar de handtekeningen die erin staan, gewoon om me te realiseren dat ik haar gezien heb en ze mijn boeken gesigneerd heeft. Het was een fysiek en mentaal zware dag, dus ik ben ook letterlijk nog aan het bijkomen, maar mijn ontmoeting met Julie was het zeker waard.

Nadat Julie weg was, kwamen er nog een aantal Nederlandse Auteurs langs, waaronder Miranda Peters, Maarten Bruns, Oli Veyn, Wendy Brokers en Carlie van Tongeren. Helaas kon ik geen boeken kopen bij hun, maar ik heb wel een praatje met ze gemaakt en ben zeker van plan om ook hun boeken te gaan lezen.

Bedankt Boekhandel Haasbeek in Alphen, voor de geweldige middag. En natuurlijk bedankt HarperCollins, zonder jullie had ik de boeken van Julie misschien wel nooit ontdekt.

Geef een reactie