The Good Place season 1

“Toen ik de trailer zag van deze serie dacht ik, leuke hersenloze serie, heerlijk om te kijken op de dagen dat ik mij eigenlijk niet wil concentreren op een serie.”

 

Titel  The good place  
Seizoen 1
Genre   Comedy
Release Datum   21-09-2017 
Duur   20 min 
Regisseur   Dean Holland, Drew Goddard, Beth McCarthy-Miller, Trent O’Donnell, Morgan Sackett, Linda Mendoza, Michael Schur, Payman Benz, Tucker Gates, Michael McDonald, Tristram Shapeero, Lynn Shelton, Jude Weng, Julie Anne Robinson, Alan Yang 
Schrijvers   Michael Schur 
Acteurs/Actrices   Kristen Bell – Eleanor Shellstrop,
William Jackson Harper – Chidi Anagonye,
Jameela Jamil – Tahani Al-Jamil,
Manny Jacinto – Jason Mendoza,
D’Arcy Carden – Janet,
Ted Danson – Michael
and many more.
Mening   Toen ik de trailer zag van deze serie dacht ik, leuke hersenloze serie, heerlijk om te kijken op de dagen dat ik mij eigenlijk niet wil concentreren op een serie. Dat klopt gedeeltelijk, door de korte afleveringen hoef je geen gigantische concentratieboog te hebben, maar wat er allemaal aan de hand in en gaande is tijdens de serie is echt super leuk om wel te volgen! 
Rating   
Synopsis   Newly-deceased Eleanor Shellstrop is sent to the Good Place but only by mistake; Eleanor is determined to become a better person in her afterlife with help from friends Chidi and Janet.

 

Geef een reactie