Top 10 – Aukje’s favoriete schrijvers

Het is weer tijd voor een top 10! Deze keer vertel ik mijn top 10 schrijvers!

10. John Green

John Green staat in mijn top tien vanwege zijn boek the Fault in our Stars. Dit was het eerste boek dat ik zelf heb gekocht en ik vond hem geweldig! Paper towns heb ik (nog) niet gelezen, maar ik heb de film wel al gezien en die vond ik heel erg leuk!

9. Carry Slee

Natuurlijk staat Carry Slee ook in mijn top 10. Hoeveel boeken ik vroeger wel niet van haar versleten heb! Ook nu vind ik het fijn om zo nu en dan weer eens een boek van haar erbij te pakken. Heerlijk!

8. Holly Smale

Holly Smale staat in mijn top tien vanwege haar serie Geek Girl. Dit was de eerste serie die ik van Charlot heb geleend en wat een leuke serie was dat! Het las gemakkelijk weg en ik heb vaak in een deuk gelegen.

7. Tahereh Mafi

Tahereh Mafi ken ik van de serie Touching Juliette. De manier waarop de serie geschreven was, was erg apart. Het was op een andere manier geschreven dan de meeste boeken en dit vond ik heel bijzodner.

6. Stephanie Garber

Stephanie Garber ken ik van Caraval. Een heerlijk boek en ik kan niet wachten tot Legendary uitkomt (mei 2018)!

5. Rick Yancey

Rick Yancey heeft mijn top 10 gehaald door de 5de golf. Het concept van dit boek vind ik heel erg interessant en de manier waarop het verhaal verteld werd was geweldig.

4. Gayle Forman

Wat een prachtige boeken heeft Gayle Forman geschreven! Ik heb 4 boeken van haar gelezen en ik vond ze alle 4 helemaal geweldig. Soms zaten in sommige boeken wat stukjes waarvan ik dacht: “Hè? Hoe zit dat?” Maar dan werd het verder uitgelegd. Dit maakte mij continue nieuwsgierig om verder te lezen. Heerlijk!

3. Sarah J. Maas

En dan zijn we alweer toe aan mijn top 3. Op nummer 3 staat Sarah J. Maas. Ik ken haar van haar serie A Court of Thorns and Roses. Prachtig geschreven! Ik denk dat ik nog wel meer van haar ga lezen!

2. P.C. en Kristin Cast

Eigenlijk zijn dit twee schrijfsters, maar zij hebben samen de House of Night serie geschreven. De manier waarop de boeken geschreven zijn, hoe je wordt meegesleurd in het verhaal, geweldig!

1. Michael Grant

Natuurlijk staat Michael Grant op nummer 1! De schrijver van mijn favoriete serie Gone!

 

Dit was mijn top 10, wie staat er bij jou op nummer 1?

Geef een reactie