Top 10 happenings in 2017

Aangezien het nieuwe jaar net is begonnen, dacht ik dat het leuk was om even terug te kijken naar 2017.
Wat voor dingen zijn er allemaal het afgelopen jaar gebeurd?

Yay, mijn eerste top 10!

10. Mijn laatste turnwedstrijd
Okee, dit is niet zo’n leuke happening, maar het is wel iets wat heel belangrijk voor mij was. Het was op zich wel een fijne wedstrijd, waar ik heel erg blij mee ben. Helemaal stoppen met turnen kan ik nog niet. Ik zal vanaf nu alleen nog aanwezig zijn op wedstrijden als trainster, jurylid en supporter!

9. Extra werken bij Animatiewerk.nl
In de vakantiemaanden werk ik bij animatiewerk.nl. Dit doe ik inmiddels al 4 jaar en ik ben nog niet van plan om te stoppen! Het is echt geweldig werk. Je hebt een aantal uurtjes per dag kinderen om je heen, zonder druk van leren erachter en tussendoor zit je lekker in je caravan/bungalow te genieten van de campinglife!
Dit jaar was ik voor 2 weken ingepland, maar uiteindelijk heb ik er 4 gewerkt. Daarbij komt ook nog dat ik deze 4 weken op mijn favoriete camping mocht werken!

8. Mijn eerste turnpakje met steentjes beplakt en verkocht
Al eerder had ik een hotfix apparaat gekocht. Dit is een apparaat waarmee je steentjes op dingen (kleding, etui’s, turnpakjes, noem het maar op) kunt plakken. Deze had ik gekocht omdat ik pakjes had waar steentjes van af mistten.
Afgelopen jaar ben ik gestopt met mijn opleiding en toen had ik ineens veel meer tijd over! Hierdoor moest ik wat bedenken om mijn handen bezig te houden in een creatieve bui (wanneer ik dus niet aan het lezen was).
Ik houd van turnen en van glitters, ik had al heel veel steentjes en het hotfix apparaat lag stof te vreten in de kast.

7. Voor het eerst mijn haar geverfd
Al jaren zit het idee in mijn hoofd om mijn haar te verven. Helaas had ik hier nooit de guts voor. Dankzij Charlot werd mijn eerste keer haar verven in 2017 realiteit. Ik ging van blond naar rood!

6. Eerste keer kerst gevierd met vrienden
Hiervoor vierde ik kerst alleen met mijn gezin en met het gezin van mijn vriend.
We vierden het bij Charlot en Patrick thuis en het was een geweldige dag!

5. Mijn eerste box ontvangen
Het was de surprise box van Celebrate Books. Wat zaten er leuke dingen in! Wil je weten wat erin zat? Klik dan hier

4. Mijn eerste boeken gekocht
Met deze serie is alles begonnen. Ik had deze boeken al 2 keer geleend bij de bibliotheek, maar deze serie vond ik zo vet dat ik hem zelf ook moest hebben!

Niet mijn foto en ze staan niet op de goede volgorde, ik kan geen foto vinden waar ze wel op de goede volgorde staan en ik heb deel 1 uitgeleend waardoor ik zelf geen foto kan maken.

3. Weer beginnen met lezen
Nadat ik Charlot heb leren kennen en mijn eerste boeken gekocht heb, ben ik natuurlijk ook weer begonnen met lezen. Dit is de eerste serie die ik van Charlot geleend en gelezen heb:

Deel 6 heb ik/hebben wij nog niet gelezen, die staat nog op de TBR lijst.

1. Charlot en Patrick ontmoeten!
4 maart 2017, om precies te zijn, heb ik Charlot en Patrick leren kennen. Johannes stelde mij aan hen (op dat moment vooral aan Charlot) voor en zoals verteld in mijn voorstel-topic ben ik hem daar ontzettend dankbaar voor!

1. Ons hondje Luna gekregen!
My boyfriend wanted a big dog, I wanted a small dog. So we compromised and we got a small dog.

Kijk dan wat een schatje!

Dit is Luna, ze is geboren op 21-04-2017 en we hebben haar 16 juni 2017 mee naar huis mogen nemen.
Inmiddels is ze al veel gegroeid en is ze ook veel van haar zwarte kleurtje kwijtgeraakt.

 

Kiezen tussen een nummer 1 en nummer 2 happening in 2017 is echt onmogelijk, dus heb ik nr. 2 overgeslagen en heb ik 2 nummers 1 (sorry, not sorry).

Dit zijn de 10 belangrijkste dingen die gebeurd zijn in 2017 voor mij. Wat zijn jouw belangrijkste gebeurtenissen?

Geef een reactie