Top 10 – Mooiste Boekencovers

Er zijn boeken die je zo oppakt, alleen al vanwege de cover! Dit zijn de 10 mooiste covers volgens mij.

10 Shatter me

De hoeveelheid details in deze cover is stunning! Op het eerste gezicht zie je een oog, maar als je beter kijkt zie je dat de wimpers bomen worden en dat er vogels boven vliegen en dat er een waterval uit het oog valt en en en…

09 Pupil

Deze cover moet je eigenlijk gewoon voelen! Hij voelt als een drakenhuid en hij glimt en ik zou deze cover de hele dag kunnen knuffelen.

08 The Jewel

Ik vind het prachtig om te zien hoe dit meisje in een geweldige jurk, zo gebroken eruit kan zien. Ze hebben met deze cover het verhaal mooi neergezet! Ook hoe de jurk overgaat in de rest van de cover, geweldig!

07 Gone series

Ik vind deze editie echt prachtig! (Oke, de groene wat minder, maar wat wil je? Groen!) Hoe de titel elke keer weer naar voren komt en de achtergrond net iets anders is. Ik hou hiervan.

06 House of Night series

Deze keuze is misschien een beetje bevooroordeeld, maar kijk dan! Op elke cover staat juist iemand van de House of Night en laat zien waar het boek over gaat. Ook de elementen over het boek heen zijn prachtig en horen zelfs bij het verhaal!

05 Lifeblood

Oh! De zandloper, de stad in de zandloper, het hele plaatje, prachtig! <3<3

04 Caraval

Dit boek vind ik gewoon mooi, gewoon echt prachtig. De krullen, de kleuren, de mysterie, het past allemaal bij het verhaal. Ik ben verliefd.

03 Wintersong

Ik hou van rozen! Dit boek heb ik echt op de cover uitgezocht. Ik had nog niet gezien waar het over ging, maar er staat een witte roos op de cover, in een snowglobe. Wat wil je nog meer?

02 Everless

Oke, ik geef toe, ik heb iets met zandlopers. Maar maar maar, is dit niet gorgeous! Hoe het zand in de zandloper overgaat in een trap en hoe de stad op het zand staat en dus naar beneden kan vallen! Ik heb het boek nog niet gelezen, maar wat een prachtig ding.

01 Furthermore

Need I say more? <3<3<3<3<3

Wat is jouw favoriete bookcover?

Laat het me weten in de reacties.

Geef een reactie