Unboxing – Celebrate Books ‘A Court of Frost and Starlight’

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! De unboxing van de special ‘A Court of Frost and Starlight’ van Celebrate Books!

In plaats van een doos, krijgen we een grote zak binnen. Stiekem had ik wel gehoopt op een doos.. maar ik begrijp uit reacties van Celebrate Books dat ze simpelweg geen dozen hadden die groot genoeg waren.

Het eerste item wat er uit de zak komt zetten (en waar de rest in gewikkeld is) is deze prachtige deken! Celebrate Books heeft deze deken speciaal laten drukken voor deze prachtige box! Ook al vind ik de deken echt geweldig, misschien dat het net iets beter uit was gekomen met zwart/wit kleuren combinatie. AL BEN IK ER NU OOK SUPER BLIJ MEE <3<3<3

De lipbalm is gemaakt door Geeky Clean, er zijn verschillende varianten uitgestuurd, ik heb ‘Mor‘ en het is een cherry flavour lipbalm. Welke heb jij?

Deze mok is een exclusief ontwerp van Another View. Ik heb de quote die op deze mok staat ook al op een andere mok staan, gelukkig kan ik Leanne (van firefly-book) hier blij mee maken want zij had de box niet en is helemaal gek van de ACOTAR wereld!

De quote kaart vind ik dit keer perfect passen! Ik ben hier echt blij mee, het klopt gewoon helemaal!

 

De kaart van Rhysand is gemaakt door Taratjah, zij is ondertussen vrij bekend in de boekenwereld en ontwerpt vaak voor boekenboxen, maar daar heb ik geen problemen mee! Ik vind haar art echt super gaaf.

Natuurlijk zit er een deel van het kwartetspel in deze box. Dit kwartet spel heb ik tot nu toe volledig compleet, dankzij verschillende vriendinnen die deze boxen ook hebben. WE GAAN BINNENKORT KWARTETTEN!

En dan het boek, oef wat een spanning.. welk boek zou het zijn?

Om de spanning nog even omhoog te houden, laat ik eerst deze prachtige boekenlegger zien. Het ontwerp is gemaakt door Bonnie McAllister.

TADAA! Had je niet verwacht he? Maar oh wat is dat boek mooi! <3<3<3<3

Dat was m dan, de ACOFAS special van Celebrate Books. Ik ben er heel blij mee, want de deken ga ik zeker gebruiken en het boek heb ik stiekem al uit maar ik ga m nog minstens 30442534x lezen!

Alle lof voor deze box!

 

Had jij deze box ook?

Wat is je favoriete item?

Wat vind je van het boek? (Dare to say you dislike it….)

Geef een reactie