Unboxing – Celebrate Books Dark Fairytale

Yes! De nieuwe Celebrate Books Box is ook binnen! Benieuwd? Kijk even mee…

Het blijft leuk om de doos binnen te krijgen, het is net een cadeautje aan jezelf!

De spoiler kaart is zo mooi! Ik vind de tekening echt geweldig.

Dan vind ik een deurhanger van Iskari, deze is gesigneerd door Kristen Ciccarelli!

Deze magneet is gemaakt door Taratjah, het is Manon Blackbeak uit de Throne of Glass serie, deze serie staat nog op mijn TBR. De art is in ieder geval echt super gaaf.

Ik hou van pins, mijn jas zit vol met broches en pins en allemaal bookrelated natuurlijk! Deze pin is van Fable & Black. Ik drink dan wel geen thee, maar ik hou wel van boeken <3.

In deze box zou een extra boek zitten! Dat boek was De Stem van de Zee van Mara Li.
‘Ik ben in de zee geboren. In de nacht dat mama moest bevallen, rolden de golven als reuzen naar het strand en krijste mijn moeder als de meeuwen. Ze riep net zo lang om de zee tot mijn vader er gehoor aan gaf en haar zwoegende lichaam in zijn armen naar buiten droeg. Daar lag ze in een witte jurk op haar rug in de modder, haar benen wijd in de branding. De golven trokken me naar buiten. Voordat mijn vader me vast kon grijpen, had ik al kennis gemaakt met het zilte water.’
Nimue kent haar moeder slechts uit verhalen. Na een allesverwoestende storm besluit ze om samen met haar broertje Arthur naar haar op zoek te gaan. Tijdens hun reis ontdekken ze dat hun familiegeschiedenis heeft geleid tot een gevecht tegen een ziekte die de mensheid lijkt uit te roeien. Zullen ze hun moeder vinden? Kunnen ze het opnemen tegen hun nietsontziende oom? En welke rol geeft hun afstamming aan Arthur en Nimue zelf?

Oh deze is zo geweldig! Ik heb al fink wat boeken opgeschreven. Ik hou van de ACOTAR goodies! Deze ga ik veel gebruiken, dat weet ik wel! Thanks Emmy van Ruijven voor dit prachtige ontwerp!

Er zat ook een YA Magazine in, een boekenlegger van de Edele, een boekenlegger die bij het boek De Stem van de Zee hoort en een boekenlegger van Voorlopers van Mirjam Hildebrand, hier staat een handtekening op!

Ook hier zit een deel van het kwartet in, net als in de Engelse box. Ik heb deze set nu dubbel dus ik heb Aukje er blij mee gemaakt. Jammer dat het ook Engelstalig is, ik had stiekem gehoopt dat er een Nederlandstalig kwartetspel zou zijn ook. Neemt natuurlijk niet weg dat ik dit kwartetspel keihard ga sparen en echt super mooi is!

Ik wist al wat het boek zou zijn, maar als je dat nog niet wist dan had deze mooie quotekaart het wel verklapt. Hij past perfect bij het boek (en hij is gesigneerd!).

Het boek……… Hazelwoud van Melissa Albert! Ik ben zo benieuwd en wil deze zo snel mogelijk gaan lezen!
De zeventienjarige Alice is het grootste deel van haar leven samen met haar moeder op de vlucht geweest voor het ongeluk dat hen achtervolgt. Maar wanneer Alice’ oma, schrijfster van een duister sprookjesboek, op haar landgoed het Hazelwoud overlijdt, lijkt het ongeluk hen in te halen: Alice’
moeder wordt ontvoerd door een man die zegt dat hij uit het Achterland komt – de dreigende bovennatuurlijke wereld uit haar oma’s verhalen. Alice’ enige aanwijzing is het bericht dat haar moeder voor haar achterlaat:
BLIJF WEG UIT HET HAZELWOUD
Alice heeft haar oma’s fanatieke fans altijd zo veel mogelijk vermeden, maar nu zit er niets anders op: ze moet hulp vragen aan haar klasgenoot en Achterland-superfan Ellery Finch. Hij helpt haar gelukkig maar al te graag, al vraagt Alice zich wel af waarom hij zo gretig op haar aanbod ingaat. Om haar moeder terug te vinden, moeten Alice en Ellery afreizen naar het Hazelwoud, naar de wereld waar haar oma’s sprookjes hun oorsprong vonden. Zal Alice er tijdens haar zoektocht achter
komen waar haar eigen verhaal begon… en vooral waar het misging?

Bij deze nog even een overview foto van de gehele box. Ik ben SUPER blij met het boek, want die stond echt hoog op mijn wishlist, ook het kladblokje is echt helemaal geweldig. Omdat het 2 boeken zijn, vind ik de prijs/kwaliteit verhouding goed gedaan. Ik ga niks doen met de deurhanger ben ik bang..

Wat vond jij van deze box?

Geef een reactie