Unboxing Celebrate Books Dark & Twisted

De Februari Box van Celebrate Books

Het donkerste deel in het bos, de meest boosaardige koningin van het land en een geliefde met het zwartste hart: het thema van de Nederlandse box in februari is Dark & Twisted! Deze box bevat een prachtige hardback van een boek dat in februari verschijnt. Het verhaal is betoverend en vooral vol van zoete verleidingen en beloftes die te mooi klinken om waar te zijn. Een must-have voor iedereen die van magie en mysterie houdt!
– Celebrate Books

Dus.. Wat zat erin?

De art vind ik daadwerkelijk prachtig, ik hou van dat mysterieuze! Deze art is gemaakt door Julia Iredale.

Als ik de box open maak, zie ik deze roze drinkfles. Op de spoilerkaart van CB staat: “De waterfles is een exclusief ontwerp van Celebrate Books.”. Wat ik dan zelf het mooist had gevonden, was hun eigen logo op de achterkant of de onderkant, of iets wat het net een exclusievere uitstraling zou hebben, nu lijkt de fles van de action te zijn… Gelukkig is roze wel mijn lievelingskleur! Ik weet nog niet of ik het ga gebruiken, en vind het ook net niet bij het thema passen, maar wat ik dan wel weer leuk vind is dat het een nieuwe goodie is!

Weer een notitieblokje, ik heb er echt al veel van CB, maar met een notitieboekje verslaving als ik heb, kan je er nooit genoeg hebben! Deze is ontworpen door Emmy van Ruijven, zij maakt veel voor de Celebrate Books Boxen, en ik vind haar art (meestal) echt super leuk! Deze gaat mooi bij mijn collectie.

Een boekenlegger lint van Proud Book Junkie. Ik vind deze minder. Het lint is te breed, er zitten vouwen in die je niet eruit krijgt en het past naar mijn idee niet bij het boek.. Maar goed, hier heeft ieder zijn eigen mening over. Hij komt in ieder geval bij mijn boeken te liggen, want er zit wel veel liefde en aandacht in! (Heb je trouwens de linten van BiBi Books al gezien? Die zijn ook zo leuk!)

De art van Julia is ook geprint op een sticker. Leuke toevoeging, echter ik ga deze niet gebruiken. Ik heb geen stickerboek ergens en ik heb de ruimte in mijn bibliotheek nodig voor mijn boeken, dus ik ga deze ook niet op de muur plakken. Zoals ik al zei, leuk extraatje.

Het februari deel van het kwartetspel zat er natuurlijk ook bij. Ik heb het zelf niet zo op de Lunar chronicles (don’t shoot me!) en dit was dan ook wel een deel wat ik zou kunnen missen. Wat ik wel ontzettend jammer vind is dat het kwartetspel voor maart alleen maar in de Rick Riordan special box zit, dus die ga ik mislopen aangezien ik niet zoveel heb met Rick Riordan helaas.

  

Het boek wat in de box zat was Everless. Dit had ik niet verwacht, aangezien het verhaaltje van Celebrate Books er totaal niet bij past naar mijn idee en omdat dit boek al een aantal dagen in de boekhandel lag voordat we de box ontvingen. Ik heb het boek dan ook al gelezen in het Engels. Het boek is wel goed, maar niet zo goed dat ik er 2 exemplaren van wil hebben… Ik ga dus nog even kijken wat ik met dit boek ga doen. Wat ik wel ontzettend gaaf vind, is de quotekaart! Deze is mooi gemaakt en past naar mijn idee echt bij het boek! Oh en die brief! <3<3. Heerlijk om een ‘persoonlijke’ brief te hebben van de schrijfster! Ik ben hier helemaal blij mee!

Overall vond ik de box dit keer minder, had wat meer goodies in het thema verwacht en misschien ook nog wat meer promotiemateriaal (ik hou van promotiemateriaal!). Ik heb betere boxen gehad van Celebrate Books en ik weet zeker dat er nog super goede boxen gaan komen, want de meiden doen zo hard hun best!

Bedankt voor deze box, en tot de Tahareh Mafi special!

Geef een reactie