Unboxing – Celebrate Books ‘Lie to me’

Normaal deel ik graag een unboxing met jullie.. maar hier heb ik toch een beetje moeite mee…

Ik bestel wel vaker een Celebrate Books Box, en meestal zijn ze super leuk, kijk maar naar de box die ik eerder ontving, de ACOFAS special! Maar soms stellen ze me ook erg teleur.. dat was helaas deze keer het geval. Ik zal proberen goed uit te leggen waarom.

Ten eerste zou dit een April box zijn, echter kreeg ik de box pas op 5 mei en hoorden we pas over de vertraging begin mei.. Ik vroeg me al af waar mijn box bleef en stuurde een berichtje, helaas heb ik daar geen antwoord op gehad dus ik zou als eerste tip graag mee willen geven: Verbeter de communicatie.

Wat ik zelf heel fijn vond, was dat het weer een box was! Jeej!

De spoilerkaart is de afbeelding van het thema, zoals altijd. Ik vind het een mooie tekening in ieder geval.

Oke, dit is dus het eerste item wat ik teleurstellend vond.. Laten we voorop stellen dat ik het super leuk vind dat ze proberen om er een ander item in te doen dan normaal, want dit item hebben we nog niet gehad in een box. Het is een ‘XS Jar met appeltje van The Evil Queen‘ gemaakt door Don’t rain on my parade. Ten eerste is het een super klein potje, er past haast niks in dus voor opbergen hoef ik het niet te gebruiken. Ten tweede is het een potje met een appel erop geplakt.. Ik weet eigenlijk gewoon niet wat ik ervan moet denken. Ik moest 2x kijken om te zien wat het nou eigenlijk was.. als er iets van een kaarsje of desnoods kleine dropjes in hadden gezeten had het wat meer ‘af’ geleken denk ik dan.

Dit item was ik wel ontzettend blij mee! Ik, als enorme fan van Alice in Wonderland, had nog geen “Magnetic Cheshire Cat bookmark”! (Oke, ik ga me even schamen…). De magnetische boekenlegger is gemaakt door EpikPage.

Toen kwam deze puzzel tevoorschijn. Nogmaals; leuk dat er nieuwe dingen geprobeerd worden, echt! Maar de kwaliteit laat me wel heel erg twijfelen of ik het ergens neer kan leggen. Ik ben bang dat als ik het uit het zakje haal, dat er een hoekje afvalt.. De illustratie is gemaakt door BlackBirdInk en Celebrate Books heeft besloten om er een puzzel van te maken. Super idee, maar de kwaliteit…..

Fanart, we verzuipen er bijna in.. De fanart is van “Strange the dreamer” en is ook gemaakt door BlackBirdInk. Ik vind de art zelf prachtig, maar de rest van de doos is ook al zo ‘plat’, op het potje na dan.. Het was leuk geweest als extra maar niet als op zichzelf staand iets.

Het kwartet spel heb ik tot nu toe helemaal compleet, dus met deze ga ik lekker iemand anders blij maken. Ik vind de art van de kaarten geweldig én functioneel! Wat wil je nog meer?

Ik heb totaal niet opgezocht welk boek het zou kunnen zijn, want ik wilde me compleet laten verassen.. hier gaan we dan..

Het boek heet The window en is geschreven door Amelia Brunskill. Ook zit er weer een quote kaart bij, en dit is dan net iets anders dan fanart, want quotecards voegen iets toe aan het boek wat je in die box hebt gehad.

“Anna is everything her identical twin is not. Outgoing and athletic, she is the opposite of quiet introvert Jess. The same on the outside, yet so completely different inside–it’s hard to believe the girls are sisters, let alone twins. But they are. And they tell each other everything.
Or so Jess thought.
After Anna falls to her death while sneaking out her bedroom window, Jess’s life begins to unravel. Everyone says it was an accident, but to Jess, that doesn’t add up. Where was Anna going? Who was she meeting? And how long had Anna been lying to her?
Jess is compelled to learn everything she can about the sister she thought she knew. At first it’s a way to stay busy and find closure . . . but Jess soon discovers that her twin kept a lot of secrets. And as she digs deeper, she learns that the answers she’s looking for may be truths that no one wants her to uncover.
Because Anna wasn’t the only one with secrets.”

Dit was de gehele box. Een beetje plat, ik kreeg zelfs de opmerking: ‘Waarom heb je een foto gemaakt van alleen het boek?’ omdat alles er zo plat uitzag. Jammer. Ik heb het idee dat sinds Celebrate Books heeft aangegeven dat ze gaan stoppen, er minder moeite wordt gedaan, terwijl dit waarschijnlijk echt niet het geval zal zijn! Wat ik al eerder zei, de ACOFAS box was weer super leuk!

Tips: Verbeter de communicatie, minder ‘platte’ items in de box en kijk de spoilerkaart na……….

Tops: Blijf kijken naar nieuwe items, deze vielen bij mij dan niet in de smaak, maar bij anderen misschien wel.

 

Oh ja, nog even over de spoilerkaart:

1: Het is de APRIL box, niet de MAART box..
2: Als je dan reclame maakt voor een bedrijf en zegt dat ze op YALfest zijn op 22 april én dat er nog tickets beschikbaar zijn, stuur de box dan ook eerder op zodat mensen daadwerkelijk de kans hebben om dit bedrijf te zien op YALfest.

Heb jij deze box ook gehad?

Wat vond jij ervan?

Geef een reactie