Unboxing – Celebrate Books Night & Shadows

De eerste Engelstalige Celebrate Books Box van 2018.

Het thema was Night & Shadows, ik had een vermoeden welk boek erin zou zitten, maar is dat vermoeden ook werkelijkheid?

Altijd weer een feestje als deze box binnenkomt!

Als ik de box openmaak, ligt de spoilerkaart bovenop. De tekening is gemaakt door Julia Iredale. Je moet goed kijken, maar de details die erin zitten verwerkt zijn echt mooi!

Dan vind ik deze mok, ik wist eerst echt niet waar deze van was, dus die ging ik even opzoeken. Hij blijkt te zijn van A darker shade of magic  en is gemaakt door Four Seasons Fox. Ik ken het boek nog steeds niet, maar ik ga m even opzoeken. De mok ziet er wel weer heel gaaf uit!

Deze kaars zat heel leuk verpakt in een groen papiertje met een strikje eromheen. Hij is van de Grishaverse serie, geschreven door Leigh Bardugo. Die serie ligt nog op mijn TBR dus ik weet nog niet waar het precies over gaat. Ik hou wel erg van boeken kaarsen, dus deze komt zeker bij mij verzameling. Ik brand deze kaarsjes niet want dat vind ik zonde… Dat is maar goed ook, want deze ruikt naar vanille en ik hou echt niet van vanille geur…. Hij is gemaakt door Light the Pages.

Toen vond ik een gedeelte van het kwartetspel wat Celebrate Books erbij gaat doen dit jaar. Deze serie is The Good Friend en is in het Engels. Ik vraag me af of in de Nederlandse box straks Nederlandse kaarten zullen zitten. Ik denk niet dat ik de volledige serie kan gaan sparen dit jaar, maar het lijkt me wel heel leuk! Ze zijn echt leuk gemaakt.

Deze magnetische boekenlegger is gemaakt door Proud Book Junk en de quote is van Azriel uit de ACOTAR serie. Prachtig deze boekenlegger! Ik vind m wel wat minder stevig.. dus ik ben bang dat hij misschien kapot gaat. Hij gaat straks in ieder geval heel mooi liggen op mijn ACOTAR plank!

Deze artprint is een van de 3 opties die je kon krijgen. Ik heb Wonderwoman, maar je kon ook Catwoman en Thor krijgen (volgens mij..) Welke heb jij gehad?

Deze sticker is gemaakt door Review en Roses, Jessica maakt hele leuke stickers en buttons en kaarten! Deze had ik  nog niet, wel echt weer super mooi gedaan!

En de quote kaart. Deze kaart verklapt al wel een beetje welk boek erin zit. Maar de kaart is prachtig! Deze gaat bij mijn verzameling (als Patrick m niet steelt…)

YES! Voor het eerst heeft Celebrate Books signed bookplates erbij gedaan! Ik twijfel of ik m in het boek ga plakken, maar ik ben hier echt super blij mee!

Het boek………. BATMAN! van Marie Lu. Ik had stiekem al verwacht dat dit boek erin zou zitten. Ik kan niet wachten om deze te gaan lezen.

Ook Queen (de kat) vond het allemaal super interessant, dus zij staat mooi ook op de overzichtsfoto. Al met al weer een mooie box.

 

Wat vond jij van deze box?

Heb je nog een box waar je op wacht?

Geef een reactie