Unboxing – Celebrate Books ‘Tahereh Mafi Special’

Celebrate Books heeft ter ere van het nieuwe boek in deze serie een prachtige box samengesteld, en de fangirl in mij MOEST deze box hebben!

 

Ten eerste zaten er 5 boeken in (jaja, je ziet er maar 4 op de foto…)

  • Vrees me
  • Breek me
  • Vertrouw me
  • Verwoest me / Versplinter me (die zaten dus in 1 boek maar het zijn wel 2 boeken…)

 

 

De rest van de box zijn allerlei goodies die met het boek te maken hebben:

 

 

Een mok die aan 2 kanten bedrukt is. Op de ene kant staat Adam Kent en op de andere kant staat Aaron Warner. Deze mok komt bij de collectie, met Adam Kent aan de voorkant, want ik ben toch echt Team Adam <3.

 

 

 

 

 

Deze kaarten zijn briljant! De 4 hoofdpersonen zijn erop omschreven met statistieken en alle informatie erbij. Patrick zei zelfs; die kan je wel gebruiken voor DnD! Echt super gaaf!

 

 

 

 De boekenleggers zijn speciaal voor de Celebrate Books opnieuw gedrukt, ik wilde ze stiekem heel graag hebben en vind ze echt super mooi! Ik denk dat ik toch maar een speciale map moet gaan maken voor al mijn boekenleggers…..

 

 

Verder zat er nog de beloofde tas in met een prachtige quote! Ik hou echt super veel van tasjes en ga binnenkort even foto’s maken van mijn prachtige verzameling.

Er zat een notitieboekje in met een van de covers en stickers van de covers. Ik was een beetje teleurgesteld in het notitieboekje omdat deze naar mijn idee wat meer mocht lijken op de notitieboekjes die we eerder hebben gehad. Ondanks dat hou ik echt van notitieboekjes dus deze komt zeker bij de collectie. De stickers zijn leuk, ik ga ze niet gebruiken want dat is zonde……

 

 

 

Voor €2,50 meer kon je de extra goodie bij bestellen. Als ik had geweten wat het was, had ik het waarschijnlijk niet gedaan, maar de ketting? armbandjes? zijn wel heel schattig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conclusie: Deze box was duidelijk het geld waard! Ik heb €32,50 betaald voor 5! boeken, een tas, een mok en allerlei kleine dingen die te maken hebben met het boek. Ik ben super blij met deze box!

 

Wat vond jij van deze box?

Geef een reactie