Unboxing DiversityBear ‘Meet Your Destiny’

Charlot heeft deze maand de boekenbox Diversity Bear besteld, ook zo benieuwd wat erin zat?

Diversitybear is een redelijk nieuw bedrijf, opgericht door Marjo. Er zit elke keer een engelstalig YA boek in de box, samen met een aantal boeken goodies. Dit is de tweede box van dit bedrijf en ik was echt super benieuwd! Check vooral even hun instagram!

Dit was de eerste box waarbij het logo op de box zelf geprint is! Ik vind het logo echt super mooi en het past wel bij de naam.

 

Het thema was ‘Meet your Destiny’ en deze mooie kaart is de spoilerkaart! De tekening is gemaakt door Artfromafriend.

Oh! Een beker! Ik hou zo van boekenbekers! Kijk maar eens bij mijn mooie collectie 0=). Deze artwork is gemaakt door fourseasonsfox. Ik herkende haar niet gelijk, maar dit is dus een interpretatie van Hermione.

Deze kaars! Ik hou ook zoveel van kaarsen, maar ik heb er nog niet zoveel… Deze is van Nephilim Treasures en verwijst natuurlijk naar de Harry Potter serie! Hij ruikt niet heel sterk, maar ik steek mijn boekenkaarsen toch niet aan…..

Deze boekenlegger is ontworpen door Mr Bookmark Postcard. Boekenleggers vind ik altijd leuk om te krijgen, ik hou alleen niet bij welke ik al heb en ik spaar geen specifieke boekenleggers.

Deze lippenbalsem is van Oriandle, ik gebruik geen lippenbalsems, al heb ik er wel al een aantal verzameld (ook dankzij bianca).

Spannend! Het boek! Ik heb me totaal niet gericht op het uitzoeken welk boek het zou zijn, dus ik heb ik echt geen idee!

Tadaa! Het is Children of Blood and Bone van Tomi Adeyemi!

Dit is het totaalplaatje van deze box, ik vond deze box echt helemaal geweldig en ik ga er zeker nog 1 bestellen!

Heb jij deze box ook ontvangen? 

Wat vond je ervan?

Geef een reactie