Unboxing Echte Post Is Cool Swap

Hoeveel echte post ontvangen we nou? (Naast alle prachtige boekenboxen natuurlijk!) Daarom is EPIC in het leven geroepen, en ik deed voor de eerste keer mee!

Wat is EPIC?

Het werkt net als een swap: je krijgt de naam van iemand anders en daarvoor koop (of maak) je iets leuks. Of dit één item is of meerdere is aan jou. De prijs is €7,50 (exclusief porto).
De meeste mensen die meedoen hebben vast een eigen blog, dus voor inspiratie kun je zijn of haar blog (of website) bekijken. Verpak het leuk, zodat het echt een feestje wordt om te ontvangen en je zeker een lach op de ontvanger zijn/haar gezicht weet te toveren!
Hoe vaak krijg je nog echt leuke post? Vaak zijn het kranten, reclame en rekeningen die door de bus komen. De meeste mensen sms’en, WhatsApp’en en verjaardags- en vakantiekaartjes lijken al jaren op hun retour. Hoe tof is het om dan ineens een vrolijk versierde envelop met een cadeautje op je mat te vinden?!

Ook meedoen? Kijk op de site van Monsieur Mango.

#EchtePostIsCool #EPIC6

Ik deed voor het eerst mee deze editie en heb echt een super leuk pakketje ontvangen, kijk je mee?

Ik kreeg een prachtig ingepakt pakketje, er zat nog folie omheen en daar stond mijn adres op, dat heb ik verwijderd. Deze prachtige roze doos kwam tevoorschijn!

 

Als ik de doos open doe, zie ik aan de binnenkant deze leuke kaart zitten. Nu dacht ik zelf dat ik niet zo’n moeilijk persoon was.. maar ik ben zeker wel een uitdaging!

WAT VEEL! Super veel cadeautjes zitten er in deze doos! Ik ben zo benieuwd!

Het eerste wat ik uitpak is dit super schattige tasje, ik hou van totebags en deze vind ik ook echt super leuk! <3

 

Gummen en potloden zijn altijd handig, vooral omdat ik nu ben begonnen zelf tekeningen te maken voor deze blog.. En ik lijk nu nog rijk ook!

Dit is het enige item wat ik waarschijnlijk niet zal gebruiken, een theezakjes uitknijper. Ik drink weinig (tot geen) thee en hou mij thee dan wel het liefst zo licht mogelijk.. Maar ik kan vast iemand anders blij maken met dit item!

Vervolgens vind ik 3 mooie kaarsen met ieder een ander formaat. Ik hou van kaarsen en roze is mijn favoriete kleur, dus deze gaan mooi op tafel!

Een cactuspen! Die zet ik op het bureau, altijd handig om een pen binnen bereik te hebben. Al vraag ik me wel af of die lekker schrijft met al die stekels.. We gaan het zien, het is in ieder geval super schattige decoratie.

Iets lekkers voor Chocky en voor Beatle, Dertien, Maus en Queen! Dat is lief! Chocky had zijn snoepjes al gelijk gevonden, en het zakje is dus ook al uit gesnoept, heerlijk.

Toen ik deze mok uitpakte was ik gelijk verliefd! Hij is super mooi en de tekst erop is echt super lief! Ik ben gek op mokken en deze gaat dus ook mooi bij de andere mokken.

Nog zo’n verslaving van mij, notebooks… Ik heb al zoveel notitieboekjes dat ik soms niet eens meer weet waar ik ze voor moet gaan gebruiken, maar deze had ik nog niet! Het is een wat dikkere kaft dus ideaal om mee te nemen. Misschien dat ik hier wel aantekeningen in ga maken over de boeken die ik aan het lezen ben.. Of ik ga m gebruiken voor leuke quotes… Ik weet het nog niet, ik vind m in ieder geval super lief!

En hier een totaal foto van het pakketje. Er zat super veel in en ondanks dat ik een uitdaging ben, is mijn swap maatje goed geslaagd al zeg ik het zelf!

Bedankt @liefmeisje ik ben er heel blij mee!

Heb jij ook meegedaan aan de #echtepostiscool swap? 

Wat heb jij allemaal gekregen?

4 reacties

  1. Fijn dat je de cadeautjes leuk vond. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat je graag thee dronk. Daarvoor de lepel. Maar maakt ook niet uit, iemand anders er blij mee maken is altijd leuk.

    Ik heb het mey veel plezier gedaan.

    • Charlot

      Geen probleem! Als ik ziek ben, drink ik thee, en ik heb genoeg vrienden die wel thee drinken dus ik kan sowieso iemand anders er wel blij mee maken! Ik ben super blij met alles en ik zie hoeveel moeite je erin hebt gestoken en dat is altijd super lief <3

Geef een reactie