Unboxing Fairyloot ‘Beautiful Deceptions’

“This theme is based on stories and characters that have been built around beautiful deceptions – twists and turns that you just didn’t expect!”

Het was alweer tijd voor de unboxing van de Fairyloot van Oktober!

Ik blijf verliefd op de box en de spanning die er elke keer weer bij komt kijken wat er nou eigenlijk in zit!
De spoiler kaart is weer prachtig!
We wisten van tevoren dat er een Beanie in zou zitten. Deze ‘Exclusive Mourners Beanie’ is gemaakt door Fiction Tea Designs in samenwerking met Fairyloot.
Oeh! Een set met badges van de Grisha series! Super leuk! Het eerste deel hiervan lezen we nu met de ABC! (stiekem heb ik de hele trilogie al gelezen)
Deze ‘Exclusive Aelin Candle’ komt van Nerd Poured Candles. Ik wist eerst even niet wie het was, aangezien ik alleen nog maar deel 1 heb gelezen van de Throne of Glass series, maar gelukkig hebben we daar de spoilerkaart voor! ps. Hij ruikt naar schoonmaakmiddel.. 
Deze ‘Exclusive Deceptive Queen Socks’ komen vanuit Fairyloot zelf. Ik heb ook alleen nog maar het eerste deel gelezen van The Red Queen series, maar deze sokken zijn wel errug leuk!
Deze ‘Wren’s Secrets’ thee, is een blend van pepermunt en groene thee. Ik ben niet zo’n thee drinker, maar misschien dat ik iemand anders hier blij mee kan maken. Het komt in ieder geval van The Tea Leaf Company.
Deze ‘Exclusive Stories Keychain’ komt van KDP Letters en is echt STUNNING! Ik wil m stiekem niet gebruiken, straks gaat die kapot, maar wat is die mooi!
Dit item herkende ik gelijk, hij zat in een van de vorige boxen en had een misprint. Vandaar dat nu de goede print erin zit.
Dit is een ‘Exclusive Faerie Deck of Cards’ en komt Emily Haynes en FictionTeaDesigns. Het is dus een prachtig kaartspel, gebaseerd op The Cruel Prince.
Hier nog even de main artwork van het kaartspel, machtig mooi, niet?
Deze boekenleggers/promotiemateriaal zat ook in de box.
Oeh, de letter van de auteur komt weer met prachtige artwork.
De letter van de auteur!
Ik ben gek op de boekenleggers van Fairyloot met de artwork van die maand. Oh, en ik had 2 buddyread kaartjes. Dus waarschijnlijk ben ik deze maand mijn eigen reading buddy.
EN DAN HET BOEK! Dit boek is geinspireerd door Aziatische Mythologie.
HET ZIJN ROZE SPRAYED EDGES! En het boek is gesigneerd, altijd leuk!
Dit was de Fairylootbox van deze maand, overall ben ik super blij met deze box en ook het boek ben ik super benieuwd naar!

 

Heb jij deze box ook gehad? 
Wat is jouw favo item?

Geef een reactie