Unboxing Fairyloot ‘Memorable Moments’

Omdat Fairyloot 2 jaar bestaat, hebben ze een special uitgebracht! En die was paars!

To celebrate the 2 year anniversary of FairyLoot, the March theme is ‘Memorable Moments’! This box celebrates memorable moments in some of our favourite books!

There will be items that are perfect for fans of The Lord of the Rings, Harry Potter, Game of Thrones and Shadowhunters! We’re including some really unique items in this box, and one of them is something we have never ever included before!

The book we are featuring is a very exciting release from a bestselling author that features princesses, a cut-throat race to power and victory, memorable moments, magic and so much more! This edition will be an EXCLUSIVE HARDCOVER edition that you won’t be able to get anywhere else – it’s been made just for FairyLoot! It will also come with a signed bookplate and letter from the author.

Fairyloot

De doos alleen al is zo mooi!!!!!

Als je de doos opent, zit de spoilerkaart bovenop, die leg ik (zoals altijd) even aan de kant. Hij is wel weer prachtig!

Stiekem zag je het al in de vorige foto, maar er zit een item in van Geeky Clean namelijk Exclusive Bilbo’s Birthday Cake Vegan Soap. Het ruikt naar vanille en aardbeiencake! Ik ben benieuwd!

Hierna zie ik dit super schattige kaarsje in de box zitten, het is een Exclusive Goblet of Fire Candle gemaakt door Paper Flames. De Goblet of Fire is zeker een Memorable Moment!

Deze ‘Toast to the Warden of the North’, is gemaakt door Till and Dill, het is warme chocolademelk (of in ieder geval iets wat je ervoor kan gebruiken). Nu drink ik dat niet.. en Game of Thrones is niet mijn serie, maar ik kan er vast iemand blij mee maken binnenkort!

Een uniek item wat Fairyloot deze maand heeft toegevoegd, is dit doosje Cork Bunting, het zijn vlaggetjes van kurk die je op kan hangen en waar je dan bijvoorbeeld buttons of iets anders op vast kan prikken. Ik weet nog niet wat ik er van vind, ik heb een bepaalde stijl in de bibliotheek en dit past er eigenlijk niet bij. Aan de andere kant is het wel ontzettend gaaf! Ze zijn trouwens van Paladone.

Deze boekenlegger en button zijn van een boek waar ik ook nog erg nieuwsgierig naar ben.

De foto is misschien een beetje gek, maar dit een super lieve sjaal. Deze Exclusive Rune Ceremony Scarf is gemaakt door FictionTeaDesigns. Het is (natuurlijk) geïnspireerd op de boeken van Cassandra Clare. Ik vind de sjaal in ieder geval super mooi en ga m snel dragen!

En dan het boek! MET EEN LETTER VAN DE AUTEUR EN EEN HANDTEKENING! Het boek is State of Sorrow en geschreven door Melinda Salisbury. Het zou gevuld zijn met politieke intriges, magie, mysterie en een bloedstollende race naar kracht. De standaard editie van dit boek is paperback en speciaal voor Fairyloot is er een hardcover gedrukt! Ik ben super benieuwd naar het verhaal!

 

Wat een super geweldige awesome box! Ik ben er weer super blij mee (en stiekem ook super blij dat ik nu een PAARSE Fairyloot box heb!)

Had jij deze box ook?

Welk item vind jij het leukste?

Geef een reactie