Unboxing – Fairyloot ‘Mutinous Pirates’

Deze Fairyloot box wilde ik heel graag hebben! Piraten vind ik awesome en dus sprak het thema mij ontzettend aan! Benieuwd wat erin zat?

Het thema was ‘Mutinous Pirates’, prachtig hoe deze spoilerkaart gemaakt is, en ik kan op zich wel een link leggen naar het thema, maar ik had net iets anders verwacht denk ik.

Deze drinkfles is denk ik wel mijn FAVORIETE item in deze box. Ik heb m ook al in gebruik genomen (om m vervolgens uit mijn handen kapot te laten vallen en daarna weer een nieuwe te hebben gekregen van de liefste Leanne). NU GA IK ER VOORZICHTIG MEE ZIJN!
‘Why is the rum gone?’ is gemaakt door KDP Letters en is natuurlijk geïnspireerd door Captain Jack Sparrow!

Deze quote is echt gaaf! Ik heb m zo vaak gebruikt en daarom is deze ‘Impossible’ Hanging Flag ideaal! Helaas staat er een spelfoutje op, maar Fairyloot heeft laten weten dit item te doen vervangen. Het is ontworpen door Reverie and Ink.

 

Het karakter op deze kaars, ken ik (nog) niet. Deze Prince Elian Candle is gemaakt door Nerd Poured Candles en is geinspireerd op To Kill a Kingdom.

Ik heb al een aantal wax seals liggen, en gebruik ze nooit (MAAR  ZE ZIJN ZO LEUK). Deze Pirate Wax Seal komt vanuit Fairyloot zelf.

Sweet Peat Sugar Scrub Soap van Geeky Clean is gebaseerd op een van de planten waar het boek van deze maand over gaat, ik ben zeer benieuwd!

Op deze Pirate Magnet, staat een quote uit Daughter of the Pirate King. Deze magneet is gemaakt door Miss Phi.

 

Na al deze items, vind ik nog een poster/boekje van King of Scars. Daarnaast natuurlijk de boekenlegger van deze maand, de Fairyscoop, mijn Reading Buddy nummer en prachtige artwork!

  

Stiekem wist ik al wat het boek van deze maand zou zijn, maar het blijft leuk om deze toch nog uit het zakje te halen! En ondanks dat ik een hekel heb aan groen.. is dit boek toch wel mooi om te zien!!!! EN HET IS DAADWERKELIJK GESIGNEERD! Hoe vet is dat?

These Rebels Waves – Sara Raasch
Adeluna is a soldier. Five years ago, she helped the magic-rich island of Grace Loray overthrow its oppressor, Argrid, a country ruled by religion. But adjusting to postwar life has not been easy. When an Argridian delegate vanishes during peace talks with Grace Loray’s new Council, Argrid demands brutal justice—but Lu suspects something more dangerous is at work.
Devereux is a pirate. As one of the outlaws called stream raiders who run rampant on Grace Loray, he pirates the island’s magic plants and sells them on the black market. But after Argrid accuses raiders of the diplomat’s abduction, Vex becomes a target. An expert navigator, he agrees to help Lu find the Argridian—but the truth they uncover could be deadlier than any war.
Benat is a heretic. The crown prince of Argrid, he harbors a secret obsession with Grace Loray’s forbidden magic. When Ben’s father, the king, gives him the shocking task of reversing Argrid’s fear of magic, Ben has to decide if one prince can change a devout country—or if he’s building his own pyre.
As conspiracies arise, Lu, Vex, and Ben will have to decide who they really are . . . and what they are willing to become for peace.
 

Geef een reactie