Unboxing – Fairyloot ‘Rebels in Ballgowns’

Het is alweer even geleden dat ik deze box binnen kreeg, en de meesten weten wel wat erin zat. Maar wat vond ik van deze box?

De art van deze box vind ik weer prachtig. Fairyloot weet altijd goed het thema over te brengen met de art.

Toen ik deze kussensloop eruit haalde, was ik meteen verliefd. Deze box moest gewoon super awesome zijn! Deze “Exclusive Destiny Cushion Cover” is gemaakt door Miss Phi. En er staat een quote op uit Legendary! Legendary is awesome, eigenlijk is de hele serie awesome. De stof is echt heel stevig en deze komt dus ook mooi op mijn bed te liggen! Hier kunnen de katten er niet bij…

Deze “Exclusive Corvere candle” is van Geeky Clean en ik had stiekem geen idee waarvan deze kaars is. Op de spoilerkaart staat dat het komt uit het boek Nevernight van Jay Kristoff. Misschien toch maar even opzoeken….

Dit item vond ik ook zo prachtig! Niet dat ik andere kettingen draag dan de zilveren ketting met hangertjes die voor mij veel betekenen, maar het doosje alleen al is zo gaaf! Deze “Masquerade Mask Necklace” is speciaal ontworpen door Team Fairyloot en past perfect in deze box.

Ik vind deze “Exclusive Reading Journal” echt super gaaf om te zien.. en hij is te gebruiken van Juli – December 2018. Misschien is dit dan toch een item waar ik wel in ga schrijven? Of niet.. Ik weet het niet. Ik vind de quotes tussendoor in ieder geval awesome en ik ga zeker even kijken wat ik hier allemaal mee kan. Team Fairyloot heeft voor deze Reading Journal samengewerkt met Fiction Tea Designs en Stella Bookish Art.

Magnetische boekenleggers vind ik prachtig om te zien. Ik zal ze nooit gebruiken, want ik ben zo bang dat ze kapot gaan, maar ik hou er wel van. Als mijn bibliotheek weer een keer goed ingericht is, wil ik een soort van slinger ophangen met daaraan alleen maar magnetische boekenleggers. Deze “Exclusive Shatter Me Magnetic Bookmarks” zijn ontworpen door Taratjah Art. Ik vind het super leuk dat ze niet alleen Juliette, maar ook Warner en Adam hebben gemaakt.

Ink and Wonder heeft deze “Exclusive Looking Awesome Iron-on Patch” ontworpen. Ik heb De Selectie met plezier gelezen (oke, de eerste 3 boeken dan vooral..) en de quote die hierop staat vind ik echt super leuk. Kijken of ik ook een mooi plekje kan creëren voor mijn patches..

En dan zijn we toe aan het boek.. Ik wist stiekem al welk boek het zou worden, want ik probeer dat wel uit te zoeken tegenwoordig.

Het boek is “Grace and Fury” geschreven door Tracy Banghart. Er zit weer een bookplate bij met handtekening en een brief van de auteur. De dustcover is super mooi, maar als je die optilt heb je ook een super gaaf boek met een quote erop! Ik ben helemaal blij met dit boek.

Onderin de box vind ik nog een promotieflyer voor een ander boek. Als ik die uitvouw, komt er een super mooie poster uit. Ik heb dit boek gelijk op mijn wishlist gezet!

De boekenlegger, de fairyschoop en mijn Reading Buddy Card zitten er natuurlijk ook nog bij.

Dit is dus de totale inhoud van deze Fairyloot. Ik ben er zo blij mee! Deze box is een van de beste die ik tot nu toe heb mogen ontvangen.

Wat vond jij van deze fairyloot box?

Geef een reactie