Unboxing Fairyloot ‘Starcrossed Swoons’

Tijd voor weer een nieuwe unboxing van de Fairyloot!

 

“Starcrossed Swoons”

Er zijn zoveel boeken met Starcrossed Swoons, dat ik erg beniewd ben naar de items die ze dit keer in de Fairyloot hebben gestopt..

“Angelic fire Candle Matches” by Fictiontea Design
“Love Rune Enamel Pin” by Fictiontea Design

Deze 2 items horen bij elkaar, ik vind pins ontzettend leuk en heb een klein prikbordje gekocht om alle pins op te gaan hangen in de bibliotheek. De lucifers gaan denk ik ergens onderin een doos?

“Bella and Edward Candle” by Nerd Poured Candles

Oke, ik moet toegeven dat dit inderdaad een star-crossed couple is. Maar ik hou niet van Bella, of Edward. Ik ben team Zwitserland. 

“Mal & Alina” 

Mal en Alina zijn 2 karakters die ik echt super leuk vind samen. Ze passen bij elkaar, maar mogen niet samen zijn etc etc. Oh wacht, dat was het thema! Ik vind het jammer dat er over dit item niets op de spoilerkaart staat, maar ik vind de art wel heel mooi.

“Constellation Notebook” by Read at Midnight

Ik ken deze quote niet, hij komt uit The Star-Touched Queen, geschreven door Roshani Chokshi. Ik heb een zwak voor notitieboekjes dus deze mag bij mijn prachtige collectie!

“Prythian Shoelaces” by Fictiontea Designs

Ik zal deze veters niet gebruiken en eerlijk gezegd, vind ik ze niet al te mooi afgewerkt. Het zijn alleen maar gekleurde bolletjes.. Het zouden toch de Courts of Prythian moeten zijn?

“Dreamer apron” by Literary Life Co.

Ik vind dit echt een uniek en leuk item. Oke, misschien niet helemaal brandveilig (maar ik heb dan ook niet te intentie om mezelf in de fik te steken in de keuken), maar ik hou wel van een beetje stijl tijdens het koken! (Past overigens mooi bij mijn Harry Potter hand en thee doeken!)

“Amar and Maya” – The Star-Touched Queen
“Lazlo and Sarai” – Strange the Dreamer
“Cassian and Nesta” – A Court Of series
“Julian and Emma” – The Dark Artifices
“Rhysand and Feyre” – A Court Of series

Het zou goed kunnen dat ik de namen niet goed heb bij deze fanart kaarten, gemaakt door Taratjah, maar dat maakt ze niet minder mooi. Ik vraag me alleen af waar ik al de fanart die ik heb in vredesnaam ga laten..?

“Mirage” by Somaiya Daud

Ik hou van de paarse sprayed egdes en het boek ziet er super mooi uit! Ik ben benieuwd..

In a star system dominated by the brutal Vathek empire, eighteen-year-old Amani is a dreamer. She dreams of what life was like before the occupation; she dreams of writing poetry like the old-world poems she adores; she dreams of receiving a sign from Dihya that one day, she, too, will have adventure, and travel beyond her isolated moon.
But when adventure comes for Amani, it is not what she expects: she is kidnapped by the regime and taken in secret to the royal palace, where she discovers that she is nearly identical to the cruel half-Vathek Princess Maram. The princess is so hated by her conquered people that she requires a body double, someone to appear in public as Maram, ready to die in her place.
As Amani is forced into her new role, she can’t help but enjoy the palace’s beauty—and her time with the princess’ fiancé, Idris. But the glitter of the royal court belies a world of violence and fear. If Amani ever wishes to see her family again, she must play the princess to perfection…because one wrong move could lead to her death.

 

Welk item vond jij het leukste uit deze box?

 

Geef een reactie