Unboxing – Fairyloot ‘Twisted Tales’

YES! De Fairyloot is binnen!

Even leek het erop dat ik 2 boxen had! Maar nee… 1 van de boxen is van Aukje!

Ik blijf verliefd op de doos van Fairyloot, en volgende maand is die paars! <3

Het thema was Twisted Tales en de tekening op de spoilerkaart was al bekend, maar ik vind m in ieder geval prachig!

Deze super schattige sokken zijn speciaal gemaakt voor de Fairyloot box. Ik zal ze snel gaan dragen denk ik, want ik ben gek op aparte sokken (ik koop ook altijd de hele primark leeg als ze weer harry potter sokken hebben.. of belle en het beest… of prinsessen….)

 

Vervolgens haal ik er een super gave mok uit! Deze mok is gemaakt door Aunjuli Art en geinspireerd op de sprookjes van Grimm. Ik heb er even 2 foto’s van gemaakt want overal op de mok gebeurd wel iets! Ik heb al verschillende sprookjes ontdekt… Hans en Grietje, Roodkapje en Rapunzel! Ook staat er een kikker op met een kroontje op zijn hoofd. Nou, deze mok past perfect bij mijn verzameling.

Dit badzout heet Poisonous Apple en is van Little Heart. Ik hou zelf niet zo van appelgeur dus misschien dat ik deze goodie binnenkort ga ruilen of weggeven. Het idee erachter vind ik wel super tof.

GEWELDIG! Een bookmark van echt hout! Gemaakt door Ink and Wonder en werkelijk gewoon te mooi om te gebruiken. Deze gaat denk ik op mijn plank met fairytales en retellings.

Stiekem geeft deze kaars al een beetje weg welk boek er in de Fairyloot zit deze maand, de kaars is van Wick and Fable en gemaakt in samenwerking met de auteur van het boek. Ik vind het super zonde om boeken kaarsen te branden dus deze gaat mooi op de plank met het boek erbij!

Ik blijf helemaal weg van de mooie zakjes om de boeken heen….

   

Het boek is The Hazelwood van Melissa Albert! Ik had het boek ook al in het Nederlands, want hij zat in de Dark en Twisted box van Celebrate Books, maar dat mag de pret niet drukken! De box uit de CB gaat op de stapel voor weggeven/ruilen/verkopen en deze gaat mooi mijn kast in!

Ik ben weer helemaal happy met deze box, ik denk toch dat ik mij ga vasthouden aan de Fairyloot omdat er altijd wel iets geweldigs in de box zit!

 

Wat vond jij van deze box? 

Geef een reactie