Unboxing – Fairyloot ‘Whimsical Journeys’

Gister kwam deze prachtige box binnen! Ik hou van de Fairyloot en hoop dan ook dat ik deze box elke maand kan blijven bestellen.

 

Het thema deze maand was ‘Whimsical Journeys‘, ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar de Art Print is zo mooi van dit thema, dat ik deze box ook MOEST hebben!

Het eerste item wat ik uit de box haal, is een ‘Exclusive Reusable Narnia Coffee Mug‘. Deze is ontworpen door Ink and Wonder en laat de kaart zien van Narnia. Nu drink ik geen koffie en vind ik Narnia wel oké, maar het is niet mijn favo fandom. Ik weet nog niet of ik deze zal gaan gebruiken, maar het idee is heel leuk!

Het volgende item is een ‘Exclusive Adventure Tote Bag‘, ontworpen door Stella Bookish Art. Ik hou heel veel van totebags en deze is prachtig! Chocky (mijn hondje) vond het allemaal reuze interessant, dus hij kwam ook even kijken.

Toen vond ik een kaars, nu zijn kaarsen (net als totebags) mijn favo bookish item, dus ik was heel benieuwd toen ik het doosje open deed van Flick the Wick. Het is een ‘Exclusive Leif’s Ship Candle‘. Deze kaars hoort bij het boek dus ik ben heel benieuwd welk boek er in de box zit!

Kijk, dit is een fandom waar ik helemaal gek van ben; Harry Potter/ Fantastic Beasts! Deze ‘Exclusive Magical Beasts Luggage Tag‘ is ontworpen door Lovely Owl Books en het past letterlijk bij dit thema, want een luggage tag gebruik je tijdens het reizen! Ik ben wel bang dat ik m zal verliezen als ik deze om mijn koffer doe.. dus ik denk dat hij mooi in mijn boekenkast blijft!

Deze ‘Exclusive Blackjack Enamel Pin‘ is ontworpen door Taratjah en geïnspireerd door Blackjack, Percy’s vriendelijke zwarte Pegasus.

Deze ‘Exclusive Carpe Diem Notepad‘ is ontworpen door Little Inkling Designs en de quote komt uit The Darkest Minds van Alexandra Bracken. Dit boek staat nog op mijn wishlist, maar de quote vind ik al helemaal leuk.

Dit is dus iets wat ik in mijn voortuin wil, we gaan het van de zomer realiseren maar deze kaart is een prachtige inspiratiebron! het is gemaakt door Fictiontea Designs en laat enkelen van mijn favoriete plaatsen zien! Waar ben jij al geweest?

Ook Chocky vond het spannend om te zien welk boek het zou zijn….

En het boek is…. ‘Beyond a Darkened Shore’ door Jessica Leake! Een boek gevuld met Noorse en Keltische mythologie. Deze editie heeft gouden folie op de cover, een exclusief ding van Fairyloot.

Ooh de boekenlegger is ook zo leuk! Nu gaan we op zoek naar mijn Reading Buddy #MyBuddy009927 ik ben benieuwd!

Dit was de volledige inhoud van deze box. Ik ben er weer super blij mee (maar Fairyloot heeft mij nog nooit echt teleurgesteld met de inhoud!)

Wat vind jij van deze box?

En wat is jouw favoriete item?

Geef een reactie