Unboxing – My winter is all booked

Ik heb al een tijdje geen Celebrate books box gekocht, maar toen ik deze zag, MOEST ik m hebben! En hier is die dan.. De unboxing van de box; My winter is all booked!

Spannend!

Als je de box openmaakt, zie je dit. SNEEUW! Het kaartje waar alles opstaat en een quotekaart. Stiekem zie je iets prachtigs wit eronder liggen, maar daar wachten we nog even op…

Het eerste wat ik uit de box vis, is een sleutelhanger. Deze sleutelhanger was toegevoegd voor een heerlijk winters gevoel. Ik vind m prachtig!

dav

De quotekaart is gesigneerd door Jen Minkman. Het is een Quote uit De wensster.

Verder zit er een prachtige kaars in de box, en hij ruikt heerlijk! De kaars is van Emmy van letters and lights (lettersandlights.nl). Die ga ik dus heerlijk aansteken als ik in de winter met een boek op de bank zit.

Ook al houd ik niet zo van Frozen, deze quote is toch wel prachtig! De mok is ontworpen door TJ Lubrano. Die gaat mooi bij mijn verzameling in de boekenkast!

Fourseasonsfox uit Luxemburg maakte diverse stickers van The Court of, er zijn 3 verschillende verstuurd. Ik heb High Lady of the Autumn Court, ben benieuwd hoe de andere eruitzien!

Deze onderzetters passen perfect bij het thema, Anouk van Another View maakte exclusief voor deze box, deze onderzetters. Ik ga 1 van de roze weggeven, de andere 2 ga ik op tafel leggen om ze vooral NIET te gebruiken (dat is nou eenmaal zo hier thuis..)

Naast de prachtige boekenleggers die in de box zitten, zit er een mega geweldige illustratie bij van Harry Potter! Ik ben helemaal gek van Harry Potter (ja, echt, mijn WC is een Harry Potter wc!) dus deze is werkelijk waar prachtig. Hij is gemaakt door Eithne Greensleeves. Deze komt ook op de plek waar die hoort (jaa,, dat is nou eenmaal de wc..)

En dan… Het boek!! Het gaat om het boek Wonderland, geschreven door verschillende YA auteurs en bevat verschillende YA Kerstverhalen. Laat ik nou helemaal gek zijn van Kerst en stiekem al heb zitten hopen dat dit boek erin zat. Wat een mooi boek! En wat een heerlijk boek om straks te lezen als mijn huisje helemaal kerst is!

SNEEUW!! haha..

Heb jij deze box ook ontvangen? Wat vond jij ervan?

Geef een reactie