2017 Boek #1 – Harry Potter en het Vervloekte Kind

Harry Potter en het Vervloekte Kind Boek omslag Harry Potter en het Vervloekte Kind
Harry Potter
J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne
Fantasy
Pottermore
19-11-2016
Paperback
394
Nederlands
31-12-2016
02-01-2017
Ik ben tenminste niet met hem getrouwd
Alles wat ik ooit wilde was om naar Zweinstein te gaan en een vriend te krijgen net als Harry Potter dat had. En ik vond zijn zoon, hoe ongelooflijk is dat!

Harry Potter en het Vervloekte Kind deel een en twee is het eerste Harry Potter-verhaal dat officieel wordt gebracht als toneelstuk. De wereldpremière van het toneelstuk vond plaats in West End in Londen op 30 juli 2016.

Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

Deze speciale eerste editie zal verkrijgbaar zijn tot de definitieve editie van het toneelstuk verschijnt in de loop van 2017.

Geef een reactie