2017 Boek #28 The nine lives of Chloe King

The nine lives of Chloe King Boek omslag The nine lives of Chloe King
Celia Thompson (Liz Braswell)
07-06-2011
English
01-09-2017
27-09-2017
“Coffee leads to cigarettes leads to cocaine and crystal methamphetamine.”
“Flying daggers don't kill people, Chloe thought, leaping sidewise at the last minute to avoid one, grabbing the pedestrian rail. People kill people.”
Ik ben met dit boek begonnen, omdat Liz Braswell bij mij op het lijstje favoriete auteurs staat. Heerlijk hoe ze dit boek ook heeft geschreven. Ik las er heel makkelijk doorheen, en dat zijn de boeken die ik op dit moment nodig heb, boeken waar ik makkelijk een hoofdstuk van kan lezen en vervolgens het boek weer weg kan leggen. Ik ben verliefd op Amy, de manier waarop zij is, denkt en gewoon IS, prachtig! Chloe haar persoonlijkheid is soms questionable, maar ze maakt op een gegeven moment logische keuzes. Ik heb het gevoel dat Paul erin is geschreven omdat er een 'ander' mannelijk karakter nodig was. Naar mijn idee voegt hij niet veel toe aan het verhaal. Ik ga binnenkort eens de tv serie opzoeken.

DYING CAN REALLY CHANGE A GIRL'S LIFE.

Chloe King is a normal girl. She goes to class (most of the time), fights with her mom, and crushes on a boy... or two. But around her sixteenth birthday, Chloe finds that perhaps she isn’t so normal after all. There’s the heightened night vision, the super fast reflexes – oh, and the claws.

As she discovers who she is – and where she comes from – it is clear she is not alone. And someone is out to get her.

Chloe has nine lives. But will nine be enough?

Geef een reactie