2017 Boek #29 Monster

Monster Boek omslag Monster
Gone
Michael Grant
17-10-2017
English
18-10-2017
25-10-2017
Oke, ik was helemaal enthousiast toen ik erachter kwam dat dit boek uit zou komen. Ik had geen idee hoe het verhaal verder zou gaan, want ik vond de serie al aardig goed afgerond, maar het was een poging waard. Het boek zelf begon ik enthousiast in, ik was blij om weer even helemaal in de schrijfstijl van Michael te kunnen glijden en de wereld weer meemaken zoals ik die toen heb meegemaakt. Maar wat een teleurstelling zeg. Was de Gone serie echt GEWELDIG, is dit boek een slap vervolg op de serie. Ik vind het te ongeloofwaardig op het moment. Ik vind Dekka nog steeds een leuk karakter (maar waarom moet haar kat dood? Wat geeft dat voor extra element?), maar ik mis Sam en Astrid. Ik mis de wereld en de belevenissen zoals die in Gone zo goed zijn omschreven. Het is duidelijk dat er nog een boek komt, die zal ik ook lezen, misschien dat het volgende boek mij weer wat meer meesleurt, iedereen verdient een tweede kans, toch?

n the stunning follow-up to the globally bestselling Gone series, Michael Grant continues the story of the teens who morph into superheroes—and supermonsters—when they ingest an alien virus.

Four years after the events of the FAYZ, new meteorites are hitting Earth, and the whole world is exposed to a strange alien virus that gives humans unique superpowers.

As some teens become heroes and others become dangerously out of control with their new powers, the world will become more terrifying than the FAYZ—and only a monstrous battle between good and evil can save them.

Geef een reactie