2018 Boek #04 Lief van je

 “Aan het einde van het boek, is de eerste zin van het boek pas echt duidelijk.”

Titel:  Lief van je 
Serie:   Stand Alone
Auteur:   Roanne van Voorst 
Genre:   Roman 
Uitgever:   Uitgeverij Brandt
Uitgave Datum:   20-02-2018 
Uitvoering:   Paperback
Isbn:   9789492037763
Gelezen Taal:   Nederlands 
Begonnen met lezen:   08-01-2018
Uitgelezen:   20-01-2018
Quote:   “Ongeveer een half uur nadat mijn broertje zijn eerste zoen kreeg, is hij onder de Van Marelbrug op het wateroppervlak te pletter geslagen”
Thema:   Verlies, Rouw, PTSS
Belangrijkste Personages:   Reve
Mening:   Aan het einde van het boek, is de eerste zin van het boek pas echt duidelijk. Het boek is verdeeld in 3 delen, dat zijn zeg maar de hoofdstukken in dit boek. Deel 1 is apart, bijna zeurend.. ja je snapt het op een gegeven moment wel. Ik had veel moeite om door deel 1 heen te komen. Deel 2 is heftig, maar greep me al veel meer. Er wordt veel uitleg gegeven maar soms worden er ook stukken overgeslagen om de snelheid in het verhaal te houden. Bij deel 3 kon ik niet meer stoppen met lezen! Kon ik eerst amper door het boek komen en raakte ik continu afgeleid, was dit deel het stuk wat mij echt pakte. Ik wilde niet alleen verder lezen, ik moest wel! Het boek zorgt voor begrip, een inzicht in de gedachtengang van Rêve, iemand met PTSS. Het is een gigantisch sterk boek, alleen moet je even doorbijten aan het begin. 
Rating   
Synopsis:   Een broer is er gewoon. Je houdt van hem zonder het te weten. Tot hij er gewoon niet meer is. Misschien zelfs wel door jouw toedoen… Nee, dat mag je niet denken. ‘Het was juist lief van je dat je hem eens mee uit wilde nemen.’ Je weet dat je nu maar één ding kunt doen: de strijd afmaken die hij wilde beginnen.

 

Geef een reactie