2018 Boek #09 Tweedehands Vleugels

 “Het lijkt op een Romeo en Juliet verhaal, maar dat is het net niet.”

Titel:  Tweedehands Vleugels  
Serie:   Vleugels Trilogie #1
Auteur:   Vanessa Gerrits 
Genre:   fantasy, young adult 
Uitgever:   Brave New Books
Uitgave Datum:   01-12-2013 
Uitvoering:   Paperback
Isbn:   9789402112863
Gelezen Taal:   Nederlands 
Begonnen met lezen:   02-02-2018 
Uitgelezen:   12-02-2018 
Quote:   “Het is alsof je huid gemaakt is van … maneschijn. En je laat een soort van … residu van licht achter waar je wandelt. Een beetje als de staart van een komeet.” 
Thema:   Onmogelijke Liefde, Duty before Love
Belangrijkste Personages:    Lucia, Max
Mening:   Het lijkt op een Romeo en Juliet verhaal, maar dat is het net niet. Het is een onmogelijke liefde, maar wetende dat het onmogelijke altijd mogelijk is, maakt dat dit boek weer een pareltje is. Ik heb er heerlijk doorheen gelezen en kon me alles prachtig voorstellen. Ik leefde mee met Anna- Lucia en met Max, ik kon me in beide inleven en dat is wat ik het liefste lees. Ik ga snel deel 2 even opzoeken! Bedankt! 
Rating   
Synopsis:   Liefde kan je vleugels geven … of nemen.

Max heeft nieuwe vleugels nodig. En als Kraai – een wezen dat deels mens, deels monster en deels machine is – kan dat alleen maar door ze te stelen van een ander gevleugeld wezen.
Een Beschermengel bijvoorbeeld.

Iemand zoals Lucy.

Lucy verliest alles met haar vleugels: haar vrijheid, haar carrière en mogelijk zelfs de ziel van haar Bestemmeling. Maar één veer blijkt genoeg om haar leven terug in handen te krijgen …

Elk met een verborgen agenda, sluiten de Engel en de Kraai een ongewone alliantie. Er staan levens, harten en vleugels op het spel.

Maar wat win je als je verliest? En is het het waard?

 

Geef een reactie