2018 Boek #29 The Extinction Trials

 “‘The Hunger Games meets Jurassic Park’, en ja dat deed het.”

Titel:  The Extinction Trials  
Serie:   The Extinction Trials #1 
Auteur:   S.M. Wilson 
Genre:    Young adult, Science Fiction, Fantasy
Uitgever:   Usborne Publishing Ltd
Uitgave Datum:   01-01-2018 
Uitvoering:   paperback 
Isbn:   9781474927345 
Gelezen Taal:   Engels 
Begonnen met lezen:   10-05-2018 
Uitgelezen:   10-05-2018 
Quote:   “The T-rex opened its mouth and roared. The noise was incredible. Lincoln was pretty sure his eardrums just exploded.” 
Thema:  Verraad, Opoffering, Overleving, Vertrouwen, Wat is het eigenlijk wat ik wil?
Belangrijkste Personages:   Stormchaser, Lincoln, Dell 
Schrijfstijl:   Het boek is geschreven met verschillende POV’s en in 3e persoon, beide dingen waar ik geen fan van ben. MAAR in dit boek klopt het, ik stoorde mij er niet aan en het vulde elkaar mooi aan. 
Mening:   ‘The Hunger Games meets Jurassic Park’, en ja dat deed het. Ik ben groot fan van The Hunger Games en ik had soms echt wel ‘flashbacks’ naar deze boeken. Storm is sterk, ze maakt een mooie ontwikkeling door en ook Lincoln is mooi neergezet, Dell is totaal niet cliché, wat ik ook een pluspunt vond. Het einde was mooi, ik had het niet verwacht maar het maakte het verhaal wel ‘af’. Er komt een deel 2, wat naar mijn idee niet volledig nodig zou zijn als aanvulling op dit verhaal. Ik heb dit deel wel in de pre-order staan dus zodra deze binnen is, ga ik m wel lezen. 
Rating   
Synopsis:   Betrayal. Sacrifice. Survival.
Welcome to the Extinction Trials.In Stormchaser and Lincoln’s ruined world, the only way to survive is to risk everything. To face a contest more dangerous than anyone can imagine. And they will do anything to win.

But in a land full of monsters – human and reptilian – they can’t afford to trust anyone. Perhaps not even each other…

 

Geef een reactie