2018 Boek #31 The Fandom

 “Het idee van dit boek sprak me gigantisch aan. Het doet me denken aan wat sommige mensen wel eens zeggen: “Als je een boek niet kan vinden, schrijf het dan zelf.””

Titel:   The Fandom
Serie:   Stand Alone
Auteur:  Anna Day
Genre:  Young Adult, Science Fiction
Uitgever:  Chicken House
Uitgave Datum:  04-01-2018
Uitvoering:  Paperback
Isbn:  9781910655672
Gelezen Taal:   English
Begonnen met lezen:   19-05-2018
Uitgelezen:  20-05-2018
Quote:   “Willow? You look like a Willow to me.”
Thema:   Fandom, Transport to another world, Love, How do I fix this, Responsibility, Friendship
Belangrijkste Personages:   Voilet, Alice, Katie, Nate, Willow, Ash
Schrijfstijl:   Anna Day heeft het boek gedetailleerd geschreven. Ze laat je zelf ook naar die wereld reizen en je kan bijna voelen wat de karakters meemaken. Wel ben ik van mening dat ze Nate jonger heeft geschreven dat hij daadwerkelijk is.
Mening:   Het idee van dit boek sprak me gigantisch aan. Het doet me denken aan wat sommige mensen wel eens zeggen: “Als je een boek niet kan vinden, schrijf het dan zelf.” Dit boek is op zich goed geschreven, het verhaal is interessant genoeg om verder te lezen. Natuurlijk wil je weten wat er allemaal zou gebeuren als je in een fictionele wereld gezogen wordt. De schrijfster maakt heel goed duidelijk wat het verschil is tussen wat Violet meemaakt en wat er eigenlijk in het boek zou gebeuren (of in de film). Ik zou graag de boeken willen lezen/ de film willen zien, maar helaas gaat dat niet. Ik weet nog niet zo goed hoe ik mij voel over dit boek en of ik daadwerkelijk een deel 2 zou gaan lezen, mocht die er komen. De cover en het verhaal idee zijn in ieder geval prachtig!
Rating   
Synopsis:  Cosplay ready, Violet and her friends are at Comic-Con.

They can’t wait to meet the fandom of mega movie, The Gallows Dance. What they’re not expecting is to be catapulted by freak accident into their favourite world – for real. Fuelled by love, guilt and fear, can the friends put the plot back on track and get out? The fate of the story is in their hands … 

 

Geef een reactie