2019 Boek #07 Finale

“I scream for everything that has gone wrong. I scream for everything broken in our lives.”

Titel: Finale
Serie: Legend #03
Auteur: Marie Lu
Genre: Young Adult, Dystopian
Uitgever: Gottmer
Uitgave Datum: 29-08-2014
Uitvoering: Paperback
Isbn: 9789025751463
Gelezen Taal: Nederlands
Begonnen met lezen: 11-03-2019
Uitgelezen: 15-03-2019
Quote: “You drive me insane June. You’re the scariest, most clever, bravest person I know, and sometimes I can’t catch my breath because I’m trying so hard to keep up. There will never be another like you. You realize that, don’t you? Billions of people will come and go in this world, but there will never be another like you.”
Belangrijkste Personages: Daniel Altan Wing
June Iparis
Mening: Dit boek is voor mij een perfect einde van een dystopian trilogie. Natuurlijk wilde ik geen gedag zeggen tegen de karakters en natuurlijk wilde ik graag dat het anders afliep, maar het einde was wel ‘echt’. Ik ben dan ook blij dat er nog een boek aankomt, want natuurlijk wil ik weten hoe het verder gaat met mijn favo karakters uit deze serie. Het was voor mij in ieder geval een satisfying ending en ik ben blij dat ik deze boeken toch opgepakt heb!
Rating
Synopsis: Deel 3 uit de spannende Legend-serie. June en Day hebben al veel moeten opofferen voor hun land en voor elkaar. Nu het vredesverdrag tussen de Republiek en de Koloniën zo goed als gesloten is, is de rust weergekeerd. Maar dan breekt er een epidemie uit en de oorlogsdreiging neemt toe. June moet uitkomst bieden. Om duizenden levens te redden moet ze de jongen van wie ze houdt vragen alles op te geven.Met bloedstollende actie en tergende spanning weet Marie Lu haar trilogie tot een verbluffend einde te brengen.

Geef een reactie