A monster calls

A Monster Calls Boek omslag A Monster Calls
02-02-2017
108 min
J.A. Bayona
Patrick Ness, Siobhan Dowd
Lewis MacDougall - Conor, Sigourney Weaver - Grandma, Felicity Jones - Mum, Toby Kebbell - Dad, Liam Neeson - The monster and many more
Het enige wat ik van deze film wist toen ik m wilde zien, was dat het geschreven is door Patrick Ness. Dat vind ik een pracht auteur. Natuurlijk had ik ook wel het verhaal een beetje gelezen, maar ik wilde gewoon de film zien en genieten. Het was zo'n avond waarop je met z'n 3en absoluut niet wist welke film te kijken omdat iedereen van een ander genre houdt. Deze film is daar goed geschikt voor. Ik vind het prachtig hoe je Conor ziet ontwikkelen en langzaamaan hem ziet accepteren wat de realiteit is. Het acteerwerk was goed, het verhaal beter en het einde was een beetje cliché, maar clichés zijn er voor een reden. Goede film!

A boy seeks the help of a tree monster to cope with his single mother's terminal illness.

Geef een reactie