Disclaimer

Disclaimer voor readingjournal.princesssam.nl

Reading Journal, hierna te noemen PrincessSam, verleent u hierbij toegang tot readingjournal.princesssam.nl en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.
PrincessSam behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

PrincessSam spant zich in om de inhoud van readingjournal.princesssam.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De inhoud van readingjournal.princesssam.nl wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. PrincessSam doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.
Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op readingjournal.princesssam.nl. PrincessSam oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
Voor op readingjournal.princesssam.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan PrincessSam nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Niet alle plaatjes op deze blog zijn mijn eigendom, meent u aanspraak te kunnen maken op teksten of rechten te bezitten van de op deze website getoonde foto’s en u heeft hiertegen bezwaren, dan vraag ik u te reageren door het contactformulier op deze website in te vullen. Ook als u bezwaar heeft tegen het tonen van bepaalde web-inhoud verzoek ik u contact op te nemen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICT Recht-disclaimergenerator.

COMMERCIËLE DISCLAIMER

Gratis producten

Ik krijg zo nu en dan een recensie exemplaar van uitgevers of auteurs. Wanneer ik een product gratis gekregen heb en review, vermeld ik dit altijd in het artikel. Ik ben altijd eerlijk in mijn recensies, of ik ze nu zelf gekocht of gekregen heb.

 

(Samengesteld met hulp van www.kwanteinwonderland.com)