Charlot

Meet Charlot…

Als klein kind begon ik al vroeg met lezen. In groep 3 las ik al stiekem boeken voor de kinderen uit groep 8 en sinds het moment dat ik kon lezen heb ik altijd gelezen. Ik ging wekelijks naar de bibliotheek en las dan gemakkelijk alle boeken in een week uit die ik had meegenomen!

Helaas werd ik langzaamaan ouder, en hoewel ik hierdoor ook andere boeken kon gaan lezen, had ik er ook bijna geen tijd meer voor!

All this ‘reality’ is cutting into my reading time!

Op mijn 18e ben ik uit huis gegaan en toen begon mijn boekenverzameling. Ik verhuisde tot nu toe 5x en al die tijd werden de dozen met boeken erin verdubbeld. Nu bezit ik zo’n 1000 boeken (ongeveer) en mijn vrijwilligerswerk bij de kringloopwinkel heeft er voor gezorgd dat dit aantal zo hoog is geworden. (Wat komen daar leuke boeken binnen zeg!) Nu ben ik volwassen en lezen is mijn favoriete bezigheid.

Ik woon samen met Patrick en we hebben een pleegdochter (Xena), ons hondje Chocky en onze katten Dertien, Queen en Maus hebben de gekste streken af en toe.

Het belangrijkste wat te vinden is op mijn blog zijn natuurlijk de boeken! Klik op het kopje boeken en je ziet alle boeken die ik heb gelezen, klik op de titels van de boeken en je ziet alle informatie en mijn mening over het boek! Heb je zelf iets toe te voegen? Doe dat gerust!

Ik denk dat ik weer genoeg gepraat heb! Snuffel eens rond op mijn blog..

Liefs,

Charlot Lansu
Instagram: @PrincessSam_ReadingJournal

Oh ja!

Alle plaatjes die ik online zet, heb ik ook online gevonden. Ik heb geen rechten op deze plaatjes. Zie je een plaatje van jou ertussen staan en ben je het er niet mee eens? Laat het me even weten, dan haal ik deze meteen offline!

De foto’s die ik online zet, zijn gemaakt door mij. Dit zijn dus mijn foto’s.

p.s. Ik weet dat deze informatie niet zal helpen bij een zombie apocalyps, maar je moet je tijd toch ergens mee vol maken terwijl je zit te wachten..