The Perks of Being a Wallflower

 

The Perks of Being a Wallflower Boek omslag The Perks of Being a Wallflower
25-10-2012
102 min
Stephen Chbosky
Stephen Chbosky
Logan Lerman - Charlie, Johnny Simmons - Brad, Nina Dobrev - Candace, Nicholas Braun - Derek, Ezra Miller - Patrick, Paul Rudd - Mr. Anderson, Emma Watson - Sam, Melanie Lynskey - Aunt Helen, Mae Whitman - Mary Elizabeth, Erin Wilhelmi - Alice and many more
Dit was een film die op mijn to watch list stond, maar waar ik nooit aan toe kwam. Totdat ik onverwacht een avondje alleen was. Nu verwijt ik het mezelf dat ik deze film niet eerder heb gezien (grapje!) Wat is dit een mooie film met geweldige acteurs en een prachtige plottwist! Deze moet je gezien hebben!

An introvert freshman is taken under the wings of two seniors who welcome him to the real world.

Geef een reactie