Top 10 Beste dingen van de Lente

De lente is begonnen! Welke 10 dingen vind ik geweldig aan de lente?

10 Voorjaarsschoonmaak
Oke, dit vind ik niet geweldig, maar het is wel een must. Laat alle winterstof maar lekker uit het huis verdwijnen en begin schoon aan het nieuwe seizoen! Achteraf vind ik het wel altijd lekker dat alles weer schoon is. En, schoon huis, leeg hoofd.

09 In de tuin werken
Dit is ook een must voor mij, heerlijk de tuin op orde voor de warmere dagen die eraan komen.

08 Vrolijker
Mensen worden vrolijker, de winterdepressie is voorbij en er is meer sociaal contact. Dit heeft natuurlijk weer invloed op andere mensen en zo creëren we een sneeuwbaleffect – in de lente.

07 Met het dak open rijden
Dit is voor mij een nieuwe, maar iets waar ik heel erg naar uitkijk! Sinds ik een nieuwe auto heb (waarvan het dak dus open kan), pak ik elk zonnestraaltje om met het dak open te kunnen rijden, genieten!

06 Vakantie
Wie houdt er nou niet van vakantie? Of het nou de voorjaarsvakantie is waar je naar uitkijkt, of toch die zomervakantie, het komt in ieder geval dichterbij!

05 De dagen worden langer
Dit is gewoon een feit, de dagen worden langer omdat we dichterbij de zon staan met onze kant van de aarde. Ik vind het heerlijk om ‘savonds nog te kunnen genieten van een wijntje in mijn tuin terwijl het langzaam donker wordt.

04 Warmte
De warmte! Heerlijk! 

03 Lezen in de zon
Dit is een must voor alle boekennerds! Lezen in de zon! Is er iets wat heerlijker is?

02 Bloemen
Ik hou van bloemen! 

01 Zon
Need I say more?

 

 

Wat vind jij het fijnste aan de lente?

Geef een reactie